Taip nušausite net kelis zuikius: bandelių bus daug (!), saldumo lygį ir glajaus kiekį reguliuosite patys, o ne kas nors kitas, šiems kepiniams nereikia ypatingų produktų, tad ir išlaidauti nereikės. O ką jau kalbėti apie pasididžiavimo savimi jausmą! Pirmiausia – keli patarimai, ypač naudingi, jei nesate mielinės tešlos profesionalai, o tada – išsamus receptas.
Ir dar vienas svarbus momentas: suformavus šias bandeles galima per naktį kildinti šaldytuve, o ryte beliks iškepti. Rytas su šiltomis naminėmis bandelėmis – ar gali būti geriau?
Patarimai prieš pradedant kepti:
- mielinei tešlai paruošti laiko prireiks, tačiau kol ji kils, kaip nors ypatingai jos prižiūrėti nereikia, užsiimkite savo reikalais ir sekite laiką;
- visi tešlai skirti ingredientai turi būti kambario temperatūros;
- tešlą kildinkite nei pernelyg trumpai, nei per ilgai – pirmu atveju ji pakankamai neiškils, antru gali kiek perrūgti ir sukristi. Laiką jums rekomenduosime, tačiau ir sveikas protas pravers;