Ingredientai (4 porcijoms):
- 50 g įvairių salotų arba špinatų lapelių;
- sauja mėgiamų daigų (pavyzdžiui, saulėgrąžų ar ridikėlių);
- sauja cukrinių žirnelių ankštyse;
- sauja mėlynių (galima keisti gervuogėmis);
- sauja šilauogių;
- 200 g karštai rūkytos lašišos.
Gaminimas:
Į lėkštes dėkite salotų, daigų, atvertų žirnių ankščių, užberkite uogų ir sudėkite žuvies gabaliukus.
Miško žvėrys – tai Astos, Julės ir Linos nuotykiai nuo kebabų iki prancūzų konditerijos meno. Patyrimai ir atradimai virtuvėje, pasakojimai apie prisvilusius blynus ir kačiukų vaizdo įrašai, nuo kurių nepavyksta atplėšti akių – į tinklaraštį jos sudeda visa tai, kuo norisi (nors ir ne visada patogu) dalytis.
Tinklaraščio paskyra socialiniame tinkle „Facebook“