Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dianos „paturbintas“ bulvių apkepas: du ingredientai suteikia tiesiog šilkinį skonį

Kuo reikia mėgautis rudenį? Žinoma, sezoninėmis daržovėmis! Daugelio taip mėgstamos bulvės ir nuotaikingi moliūgai gali sušokti netgi bendrą šokį Jūsų lėkštėje. O jeigu dar paskaninsite gardžia „Piemenėlio Excellence“ varške ir šaukštu grietinės... Tokį receptą mums siūlo išbandyti 15min portalo skaitytoja Diana.
Moliūgo, bulvių ir varškės plokštainis
Moliūgo, bulvių ir varškės plokštainis / 123rf.com / 15min koliažas

Moliūgo, bulvių ir varškės plokštainis, anot, Dianos, yra labai skanus ir lengvai paruošiamas.

Jam reikės:

  • 1 kg bulvių,
  • 1 kg moliūgo (tik nesaldaus),
  • „Piemenėlio Excellence“ 400 g varškės,
  • 1 kiaušinio,
  • prieskonių pagal skonį.

Gaminimas:

Bulves ir moliūgą smulkiai sutarkuokite. Į tarkius suberkite varškę, mėgstamus prieskonius, įmuškite kiaušinį ir viską gerai sumaišykite.

Kepimo skardą ištepkite sviestu ir viską sudėjus pašaukite į orkaitę. Kepkite apie 1,5 val. Plokštainį valgykite paskanintą „Piemenėlio Excellence“ grietine.

Skanaus!

Dėkojame Dianai už receptą!

Kviečiame ir Jus dalyvauti konkurse ir laimėti visą rinkinį gardžių „Piemenėlio Excellence“ produktų!

Asmeninio arch. nuotr./Moliūgo, bulvių ir varškės plokštainis
Asmeninio arch. nuotr./Moliūgo, bulvių ir varškės plokštainis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais