Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nacionalinę grilio dieną – nuo valgomo rekordo iki nemokamo koncerto. Švęskime kartu!

Vasarą švenčių apstu, tiesą sakant, kiekvienas savaitgalis gali tapti proga švęsti. Tačiau kai kurios šventės yra ypatingos, laukiamos su nekantrumu. Kaip tik tokia neeilinė bus birželio 2-oji, Nacionalinė grilio diena, šiemet pakviesianti į Nemuno salą Kaune. Sutapimas ar ne, šioji šventė sutampa su 7-uoju „Lidl“ gimtadieniu!
Nacionalinė grilio diena
Nacionalinė grilio diena / LIDL nuotr.

Nacionalinė grilio diena Lietuvoje imta minėti pernai ir tai buvo prekybos tinklo „Lidl“ iniciatyva. Kaip sako „Lidl Lietuva“ Rinkodaros departamento vadovė Kristina Mažeikytė, tokia idėja – susieti gimtadienį ir tikrą grilinimo fiestą – joks atsitiktinumas.

„Lietuviai puikiai žinomi dėl savo grilinimo tradicijų, galima sakyti, jog vasara ir grilis mūsų šalyje neatsiejami. „Lidl“ savo gimtadienį švenčia kaip tik vasaros pradžioje, birželio 2-ąją, todėl ir nutarėme paskelbti Nacionalinę grilio dieną. Be to, nors visi prekybininkai turi grilio produktų, būtent mūsiškė yra pažymėta šūkio „Grill & Fun“. Todėl visus ir vėl kviesime kartu patirti tą smagumą – grilinti, pramogauti, klausytis koncerto“, – sako K.Mažeikytė.

LIDL nuotr. /Kristina Mažeikytė
LIDL nuotr. /Kristina Mažeikytė

Pirmoji Nacionalinė grilio diena pernai švęsta Vilniuje, Vingio parke, o šiemet ji kraustosi į Lietuvos vidurį, Kauną, gražiąją Nemuno salą. Jau pernykštėje šventėje buvo siekiama rekordo – vienu metu vienoje vietoje daugiausiai grilinančių žmonių. Rekordas sėkmingai užfiksuotas – tąsyk grilino 101 žmogus. Šiųmetė šventė ir vėl neapsieis be rekordo – bus grilinama daugiausia dešrelių vienu metu, ruošiamasi, jog jų bus ne net ne šimtai, o tūkstančiai. Verta ateiti, pamatyti savo akimis ir, žinoma, paragauti.

LIDL nuotr. /Nacionalinė grilio diena Vilniuje
LIDL nuotr. /Nacionalinė grilio diena Vilniuje

Koks gimtadienis be torto! Bus ir jis, tiesa, toks, kad būtų patogu dalintis – žadama, jog bus sudarytas iš keksiukų. O dalintis bus su kuo, nes laukiama tūkstančių svečių ne tik iš Kauno, bet ir iš aplinkinių miestų bei miestelių. Kaunas dėl to šiemet ir pasirinktas – čia patogu atvykti, be to, „Lidl“ yra visos Lietuvos prekybos tinklas, todėl pernai ir švęsta Vilniuje, o šiemet keliaujama į laikinąją sostinę.

LIDL nuotr. /Nacionalinė grilio diena Vilniuje
LIDL nuotr. /Nacionalinė grilio diena Vilniuje

Nemokamas koncertas – dar viena „Lidl“ dovana dvigubos šventės svečiams.

Kaip sako K.Mažeikytė, gimtadienyje maistas svarbu, tačiau toks pat svarbus ir pats jausmas – laukiantis smagumas. Jo Nacionalinę grilio dieną netrūks, nes šventės dalyviams koncertuos keli populiarūs atlikėjai – „jautì“, Monique ir „The Roop“. Nemokamas koncertas – dar viena „Lidl“ dovana dvigubos šventės svečiams. „Kviečiame visus atvykti į Kauno Nemuno salą ir gerai čia praleisti laiką“, – ragina „Lidl Lietuva“ Rinkodaros departamento vadovė.

O kol laukiate Nacionalinės grilio dienos, turite gerą progą išbandyti produktų liniją „Grill & Fun“. Visi šios linijos produktai ypatingi – patyrę maisto gamybos ekspertai juos kūrė ir tobulino pagal klientų poreikius, tad rezultatas – tai, kas artimiausia lietuvių skoniui. Be to, jie yra visiškai paruošti kepti – atidarei pakuotę ir galima dėti ant grilio. „Esame garsūs ir savo gera kaina“, – šypteli K.Mažeikytė. Išsikepkite ir bus „Skanu be kalbų“ – taip, kaip skelbia šių metų „Lidl“ vasaros grilio kampanijos šūkis.

LIDL nuotr. /Nacionalinė grilio diena Vilniuje
LIDL nuotr. /Nacionalinė grilio diena Vilniuje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas