Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Naminiai Kyjivo kotletai

Ar bandėte namuose išsikepti Kyjivo kotletų? Pamėginkime, juk naminiai – daug skanesni!
Kyjivo kotletas
Kyjivo kotletas / Shutterstock nuotr.

Reikės:

  • 2 vištienos krūtinėlių;
  • 50 g sviesto;
  • druskos, pipirų, česnako, petražolių, krapų;
  • 2 kiaušinių;
  • miltų;
  • maltų džiūvėsėlių;
  • aliejaus kepimui.

Gaminimas:

Vištienos krūtinėlę padėkite tarp dviejų maistinių plėvelių ir išmuškite, kad ji suplonėtų. Pabarstykite druska ir pipirais.

Pasiruoškite sviestą su prieskoniais - sumaišykite jį su išspaustu česnaku, krapais, petražolėmis ir padėkite į šaldytuvą bent porai valandų.

Ant gabaliuko mėsos uždėkite po šaukštelį žolelių sviesto ir suvyniokite.

Tada apvoliokite miltuose, merkite į lengvai išplaktą kiaušinį, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite puode gerai įkaitintame aliejuje.

Jei norite sunaudoti mažiau riebalų, Kyjivo kotletą galima lengvai apkepti keptuvėje ir tuomet pašauti į orkaitę.

Patiekite su bulvių koše arba keptomis orkaitėje šakninėmis daržovėmis bei šviežiomis salotomis.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas