Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
01 06

Nidos bolivinių balandų užkandis su džiovintom spanguolėm, granatais ir riešutais

Studijos Sidnėjaus Le Cordon Bleu kulinarinėje mokykloje man buvo bene įsimintiniausia praeitų metų patirtis. Kaip Le Cordon Bleu alumnė dabar kas mėnesį gaunu naujienlaiškius su įvairiomis kulinarinio pasaulio naujienomis bei vienu kitu receptu. Kai kurie skirti profesionalams, tačiau šis toks paprastas, kad jį pasigamins net ir virtuvės naujokai...
Nidos Degutienės bolivinių balandų užkandis su džiovintom spanguolėm, granatais ir riešutais
Nidos Degutienės bolivinių balandų užkandis su džiovintom spanguolėm, granatais ir riešutais / Nidos Degutienės nuotr.

Kynvos (bolivinės balandos) – visuomenę gana skaldanti kruopa. Vieni jas dievina, kiti – keikia, tačiau nesiginčiju, kad kynvas reikia mokėti paruošti. Bolivinės balandos – ne ryžiai ar grikiai, kuriuos visi mėgstam ir dėl kurių gaminimo niekam nekyla klausimų. Tačiau dietologai ragina į savo valgiaraščius įtraukti bolivines balandas būtent dėl didelio kiekio jose esančių baltymų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs