Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 14

Nidos žaliųjų lęšių troškinys su dešrelėmis

Anuomet buvęs sunkiai dirbančių valstiečių maistu, šiomis dienomis žaliųjų lęšių troškinys su dešrelėmis Prancūzijoje išgyvena tikrą renesansą! Tai vienas tų nesudėtingai pagaminamų, tačiau maloniai pasotinančių patiekalų, kuriuo ne tik pradžiuginsite artimuosius, tačiau ne gėda bus patiekti ir užsukusiems svečiams.
Nidos Degutienės žaliųjų lęšių troškinys su dešrelėmis
Nidos Degutienės žaliųjų lęšių troškinys su dešrelėmis / Asmeninio arch. nuotr.

Kuklieji lęšiai, valandą troškinti vištienos sultinyje su šlakeliu raudono vyno įgaus tokį turtingą skonį, jog niekas nepatikės, kad tiek nedaug pastangų tereikia tokiam gardžiam patiekalui paruošti!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais