Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Niekada nedrįsote pasigaminti cepelinų? Visas procesas nuo A iki Z

Cepelinai – aukštasis lietuviškos virtuvės pilotažas, bent taip mano tie, kurie šį patiekalą ragauja tik kavinėse. Ar iš tiesų taip yra? „Baisu būna tik pirmą kartą“, – tikina virtuvės šefas Reinis ir nuo bulvės skutimo iki cepelino pademonstruoja šį procesą. Drąsiau!
Cepelinai
Cepelinai / 15min nuotr.

Reikės:

  • 1 kg bulvių,
  • 3 virtų bulvių,
  • 1 kiaušinio,
  • 1 valg. š. miltų,
  • 1 valg. š. krakmolo,
  • žiupsnelio druskos.

Įdarui:

  • 500 g varškės,
  • šakelės čiobrelio,
  • krapų,
  • petražolių,
  • svogūnų laiškų,
  • žiupsnelio druskos,
  • žiupsnelio pipirų,
  • 1 skiltelės česnako,
  • 1 valg. š. grietinės.

Kaip gaminti cepelinus, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Niekada nedrįsote pasigaminti? Cepelinų receptas ir paaiškinimas, kaip gaminti

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai