Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuodėmė neišbandyti: nepaprastai skanios kesadilijos su vištiena ir mangais

Minkšta vištiena, išsilydęs sūris ir salsvas, gaivus mangas – šių kesadilijų įdaras tobulas. Nesvarbu, kokia laukia proga, o gal ta proga – tiesiog savaitgalis, išbandykit ir nepasigailėsit. Patiks ir suaugusiems, ir vaikams!
Kesadilijos su vištiena
Kesadilijos su vištiena / 123RF.com nuotr.

Ingredientai:

  • 6 nedidelės tortilijos (geriau kvietinių, o ne kukurūzų miltų);
  • 100 g virtos ar keptos vištienos, susmulkintos;
  • 200 g gerai tirpstančio sūrio (pvz., čederio), sutarkuoto;
  • 1 prinokęs mangas, supjaustytas plonais griežinėliais;
  • BBQ padažo;
  • 1 valg. šaukšt. sviesto;
  • šviežios kalendros, sukapotos.

Gaminimas:

1. Pasiruoškite visus ingredientus – supjaustykite ar sutarkuokite, išpakuokite tortilijas.

2. Ant vidutinės kaitros įkaitinkite nedidelę keptuvę, plonai patepkite sviestu. Dėkite vieną tortiliją, tuomet ant šios dėliokite trečdalį vištienos, trečdalį sūrio, keletą mango griežinėlių, pašlakstykite padažu ir užberkite kalendrų. Kepkite, kol tortilija bus auksinė (kilstelėkite mentele ir atsargiai patikrinkite). Tuomet ant viršaus uždėkite antrąją tortiliją ir staigiu, tačiau atsargiu judesiu apverskite – kepkite, kol skrustelės antroji tortilija, kuri dabar apačioje. Kepant kesadilijas labai svarbu sureguliuoti kaitrą – sūris turi spėti išsilydyti, kol tortilijos neėmė svilti.

3. Taip iškepkite visas 3 kesadilijas, supjaustykite jas trikampiais ir tiekite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai