Ingredientai:
- 4 riekės batono;
- 80 g camambert sūrio;
- 1 obuolys;
- 4 griežinėliai šalto rūkymo šoninės;
- medaus;
- sviesto (kepimui);
- džiovinto raudonėlio.
Gaminimas:
1. Keptuvėje pakepinkite šoninę iki norimo traškumo.
2. Ant batono riekių sluokniuokite ingredientus tokia tvarka: sūris, pjaustytas obuolys, šoninė ir vėl sūris.
3. Viską pabarstykite raudonėlio prieskoniais ir ant viršaus uždėkite antrą riekę batono. Sumuštinį kepkite keptuvėje su įkaitintu sviestu iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir išsilydis sūris.
4. Prieš patiekiant pašlakstykite pašildytu medumi. Smaližiai jo gali negailėti, nors man užtenka poros arbatinių šaukštelių. Skanaus!
Kaip dažnai pavalgius norisi ko nors skanaus? O ką skanaus receptai – apie tokius skonius, po kurių nesinori daugiau nieko, nebent pakartot. Tikiu, kad geri skoniai prasideda nuo rinktinių produktų. Kartais užtenka kelių produktų ir skoniai jau sproginėja burnoje. Tačiau maistas man turi būti ne tik skanus, bet ir gražus. Todėl valgymas – ne vien išgyvenimui. Man tai nauji potyriai, galimybė pažinti skonius, kultūras ir, svarbiausia, bendravimas.