Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„O ką skanaus“ receptas: keptas sumuštinis su šonine, obuoliais ir sūriu

Ar mėgstate sumuštinius? Tikiu, kad kai kurie iš jūsų sumuštinius valgote kone kasdien! Todėl noriu pasiūlyti puikią skonių kombinaciją, kuri tiks mėgtantiems išraiškingus skonius. Švelnus sūris ir traški šoninė stulbinamai dera su obuolio rūgštumu ir medaus saldumu. Rekomenduoju šiuos sumuštinius valgyti šiltus, ką tik iškeptus.
Tinklaraštininkė ir jos kepti sumuštiniai
Tinklaraštininkė ir jos kepti sumuštiniai / Autorės, asmeninio albumo nuotr.

Ingredientai:

  • 4 riekės batono;
  • 80 g camambert sūrio;
  • 1 obuolys;
  • 4 griežinėliai šalto rūkymo šoninės;
  • medaus;
  • sviesto (kepimui);
  • džiovinto raudonėlio.

Gaminimas:

1. Keptuvėje pakepinkite šoninę iki norimo traškumo.

2. Ant batono riekių sluokniuokite ingredientus tokia tvarka: sūris, pjaustytas obuolys, šoninė ir vėl sūris.

3. Viską pabarstykite raudonėlio prieskoniais ir ant viršaus uždėkite antrą riekę batono. Sumuštinį kepkite keptuvėje su įkaitintu sviestu iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir išsilydis sūris.

Autorės nuotr./Kepti ruošiamas sumuštinis su šonine, obuoliais ir sūriu
Autorės nuotr./Kepti ruošiamas sumuštinis su šonine, obuoliais ir sūriu

4. Prieš patiekiant pašlakstykite pašildytu medumi. Smaližiai jo gali negailėti, nors man užtenka poros arbatinių šaukštelių. Skanaus!

Kaip dažnai pavalgius norisi ko nors skanaus? O ką skanaus receptai – apie tokius skonius, po kurių nesinori daugiau nieko, nebent pakartot. Tikiu, kad geri skoniai prasideda nuo rinktinių produktų. Kartais užtenka kelių produktų ir skoniai jau sproginėja burnoje. Tačiau maistas man turi būti ne tik skanus, bet ir gražus. Todėl valgymas – ne vien išgyvenimui. Man tai nauji potyriai, galimybė pažinti skonius, kultūras ir, svarbiausia, bendravimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais