Ingredientai:
- 2 arbat. šaukšt. tirpios kavos;
- 2 arbat. šaukšt. cukraus;
- 2 arbat. šaukšt. karšto vandens;
- 200 ml pieno;
- ledukų.
Gaminimas:
1. Gerai sumaišykite ingredientus ir tuomet mišinį išplakite, kad jis būtų tirštas ir kreminės konsistencijos.
2. Į aukštą, geriausiai – permatomą stiklinę įdėkite ledo, įpilkite pieno ir tuomet ant viršaus supilkite kavos mišinį.
Receptas labai paprastas, o kavos skonis – tikriem jos mėgėjams!
Kaip dažnai pavalgius norisi ko nors skanaus? O ką skanaus receptai – apie tokius skonius, po kurių nesinori daugiau nieko, nebent pakartot. Tikiu, kad geri skoniai prasideda nuo rinktinių produktų. Kartais užtenka kelių produktų ir skoniai jau sproginėja burnoje. Tačiau maistas man turi būti ne tik skanus, bet ir gražus. Todėl valgymas – ne vien išgyvenimui. Man tai nauji potyriai, galimybė pažinti skonius, kultūras ir, svarbiausia, bendravimas.