Jums reikės:
- 4 kiaušinių,
- 4 šaukštų cukraus,
- 4 šaukštų miltų.
Kremui:
- 200 g maskarponės sūrio,
- 200 g grietinėlės,
- 100 g cukraus pudros,
- 1 citrinos žievelės,
- 1/2 citrinos sulčių.
Kaip gaminti:
1. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Trynius išplakite su cukrumi, suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Baltymus išplakite iki standumo. Baltymų masę atsargiai įmaišykite į trynių masę.
2. Kepimo skardą išklokite sviestiniu popieriumi ir supilkite tešlą. Tolygiai paskleiskite per visą kepimo skardą. Dėkite į 200°C įkaitintą orkaitę ir kepkite 15-20 min, kol gražiai iškeps.
3. Virtuvinį rankšluostį pabarstykite cukraus pudra, padėkite iškeptą biskvitą ir susukite volelį. Padėkite atvėsti.
4. Kremui grietinėlę išplakite su cukraus pudra ir citrinos žievele. Įmaišykite maskarponę, įspauskite citrinos sultis ir gerai išmaišykite.
5. Atvėsusį biskvitą išvyniojame ir pertepame kremu. Susukame ir dedame į šaldytuvą 2-3 val. Galite užberti ir sezamo sėklų.