Odetos mišrainė su kiaulės ausimis: tikras gardumėlis

„Šias salotas gaminau jau ne kartą ir ne du, o daugybę kartų“, – rašo Odeta Kudopčenkienė, maisto tinklaraščio „Samčio užrašai“ kūrėja.
Odetos salotos su rūkytomis kiaulės ausimis
Odetos salotos su rūkytomis kiaulės ausimis / Odetos Kudopčenkienės nuotr.

Jums reikės:

  • 150 g rūkytų kiaulės ausų,
  • 2 spalvotų paprikų,
  • 1 poro,
  • 4 šaukštų konservuotų kukurūzų,
  • 3 riekių duonos,
  • 2 skiltelių česnako,
  • druskos ir pipirų pagal skonį,
  • majonezo pagal poreikį,

Kaip gaminti:

1. Išsikepame duonos riekeles ir pabarstę druska ištriname česnaku. Supjaustome kubeliais.

2. Kiaulės ausytes taip pat supjaustome mažais gabaliukais.
Spalvotas paprikas – kubeliais, poro baltąją dalį – pusžiedžiais.

3. Beriame kukurūzus. Gardiname druska ir pipirais ir išmaišome kartu su majonezu.

„Labai skani mišrainė, man kita diena net skanesnė. Vietoj kiaulės ausų galite naudoti ir rūkytą vištieną“, – dalinasi O.Kudopčenkienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis