Jums reikės:
- 150 g rūkytų kiaulės ausų,
- 2 spalvotų paprikų,
- 1 poro,
- 4 šaukštų konservuotų kukurūzų,
- 3 riekių duonos,
- 2 skiltelių česnako,
- druskos ir pipirų pagal skonį,
- majonezo pagal poreikį,
Kaip gaminti:
1. Išsikepame duonos riekeles ir pabarstę druska ištriname česnaku. Supjaustome kubeliais.
2. Kiaulės ausytes taip pat supjaustome mažais gabaliukais.
Spalvotas paprikas – kubeliais, poro baltąją dalį – pusžiedžiais.
3. Beriame kukurūzus. Gardiname druska ir pipirais ir išmaišome kartu su majonezu.
„Labai skani mišrainė, man kita diena net skanesnė. Vietoj kiaulės ausų galite naudoti ir rūkytą vištieną“, – dalinasi O.Kudopčenkienė.