Odetos silkė su obuoliais ir avokadais: ar teko kada nors ragauti?

„Šią mišrainę reikia maišyti su majonezu, bet aš jo nedėjau ir būtent todėl atsiskleidė visi skoniai. Silkę naudojau tradicinę sūdyta, tai ir nekeiskite jos. O visi kiti produktai tikrai šiuo metu yra jūsų namuose, tad galit pasirepetuoti prieš šventes“, – sako maisto tinklaraštininkė Odeta Kudopčenkienė, „Samčio užrašų“ kūrėja.
Odetos silkės su avokadais ir obuoliais
Odetos silkės su avokadais ir obuoliais / Odetos Kudopčenkienės nuotr.

Jums reikės:

  • 400 g sūdytos silkės,
  • 2 rūgštesnių vidutinio dydžio obuolių,
  • 2 avokadų,
  • 2 svogūnų arba porų,
  • šlakelio citrinos sulčių,
  • pipirų pagal skonį.

Kaip gaminti:

1. Obuolius ir avokadu minkštimus supjaustykite kubeliais ir pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepajuostų.

2. Silkę supjaustykite griežinėliais, svogūnus kubeliais (jei naudosite porus-pusžiedžiais).

3. Viską dėkite į dubenį, sumaišykite ir pagardinkite pipirais.
Kaip ir minėjau, galite įdėti ir majonezo (Kūčių stalui naudokite veganišką).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis