Odetos silkė su obuoliais ir avokadais: ar teko kada nors ragauti?

„Šią mišrainę reikia maišyti su majonezu, bet aš jo nedėjau ir būtent todėl atsiskleidė visi skoniai. Silkę naudojau tradicinę sūdyta, tai ir nekeiskite jos. O visi kiti produktai tikrai šiuo metu yra jūsų namuose, tad galit pasirepetuoti prieš šventes“, – sako maisto tinklaraštininkė Odeta Kudopčenkienė, „Samčio užrašų“ kūrėja.
Odetos silkės su avokadais ir obuoliais
Odetos silkės su avokadais ir obuoliais / Odetos Kudopčenkienės nuotr.

Jums reikės:

  • 400 g sūdytos silkės,
  • 2 rūgštesnių vidutinio dydžio obuolių,
  • 2 avokadų,
  • 2 svogūnų arba porų,
  • šlakelio citrinos sulčių,
  • pipirų pagal skonį.

Kaip gaminti:

1. Obuolius ir avokadu minkštimus supjaustykite kubeliais ir pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepajuostų.

2. Silkę supjaustykite griežinėliais, svogūnus kubeliais (jei naudosite porus-pusžiedžiais).

3. Viską dėkite į dubenį, sumaišykite ir pagardinkite pipirais.
Kaip ir minėjau, galite įdėti ir majonezo (Kūčių stalui naudokite veganišką).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„Lidl Lietuva“ septintus metus iš eilės pripažinta geriausiu darbdaviu Lietuvoje ir Europoje
Reklama
Tyrimas atskleidė: „Lidl“ dažno vartojimo prekių krepšelis – pigiausias
Reklama
Įspūdingi baldai šiuolaikinei svetainei: TOP 5 pasirinkimai