Jums reikės:
- 1/2 stiklinės vermišelių makaronų,
- 1 raudonos paprikos,
- 1 geltonos paprikos,
- 1 svogūno,
- 2 saliero stiebų,
- 2 morkų,
- 4 skiltelių česnako,
- 1 šaukšto raudonos kario pastos,
- 1 skardinės kokosų pieno,
- 4 stiklinių sultinio (naudojau daržovių, bet galit naudoti ir vištienos),
- druskos ir pipirų pagal skonį,
- aliejaus,
- nedidelio ryšelio kalendrų arba petražolių,
- 1 žaliosios citrinos.
Kaip gaminti:
1. Įkaitinkite puode aliejų ir apkepinkite smulkintas daržoves, kol jos suminkštės.
2. Sudėkite kario pastą, įspauskite česnakus ir pakepinkite, kol pasklis malonus aromatas.
3. Supilkite sultinį ir suberkite makaronus. Virkite, kol makaronai išvirs. Supilkite kokosų pieną ir užvirinkite. Įspauskite žaliosios citrinos sultis, suberkite smulkintą kalendrą, pagardinkite, jei reikia, druska ir pipirais.