Ingredientai:
- 4 kiaušiniai;
- 4 valg. šaukšt. miltų;
- 200 ml pieno;
- 50 g sviesto;
- 80 g tarkuoto kietojo sūrio;
- žiupsnelis druskos;
- žiupsnelis cukraus;
- avokado;
- sūdytos arba rūkytos lašišos;
- šakelė čiobrelio.
Gaminimas:
1. Į dubenį mušame kiaušinius, pilame pieną, beriame miltus, druskos, cukraus ir kietojo tarkuoto sūrio. Viską gerai išplakame.
2. Į orkaitę, įkaitintą iki 200C karščio, dedame ketaus keptuvėles ar vieną keptuvę ir įkaitiname. Tuomet į kepimo indus ar indą dedame sviesto, po truputį čiobrelio lapelių ir supilame blynų tešlą. Kepame orkaitėje apie 15 min.
3. Patiekiame su lašiša, avokadu ir papuošiame žaluma.
Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ feisbuko ir instagramo paskyrose.