Ingredientai:
- 2 bananai;
- 4 tortilijos;
- 4 valg. šaukšt. „Nutellos“;
- 1 valg. šaukšt. cukraus;
- didelis žiupsnis cinamono;
- aliejaus (kepimui).
Gaminimas:
1. Bananus nulupkite ir perpjaukite skersai pusiau (gausite 4 storus gabaliukus).
2. Imkite po vieną tortiliją, aptepkite (ne iki pat kraštų) „Nutella“, tada dėkite per vidurį banano puselę ir ją iš visų pusių apgaubkite tortilija – pradėkite nuo kraštų, kurie yra ties siauraisiais banano kraštais (užlenkite kraštus), o tada užlenkite ir ilguosius kraštus, jų susijungimo vietą dar galima sutvirtinti persmeigiant tortilijos sluoksnius dantų krapštuku.
3. Keptuvėje iki vidutinės kaitros įkaitinkite aliejų. Plačioje lėkštėje sumaišykite cukrų ir cinamoną.
4. Dėkite į keptuvę suktinukus ir skrudinkite iš visų pusių, kol pasidengs gražia auksine traškia plutele. Išgriebkite suktinukus kiaurasamčiu ir kiekvieną jų apvoliokite cinamoniniame cukruje.
5. Leiskite kiek atvėsti, o tada ragaukite!