Reikės:
- Kiaulienos sprandinės 1-1,5kg,
- Mėlynųjų svogūnų apie 0,5 kg,
- Pomidorų sulčių 100% 1l,
- Druskos,
- Pipirų,
- Maltos rūkytos paprikos,
- Pagal norą šiek tiek šašlykų prieskonių.
Gaminimas:
Kiaulieną supjaustome degtukų dėžutės dydžio gabaliukais.
Supjaustome svogūnus pusžiedžiais ir sudedame į sprandinę.
Sudedame prieskonius ir gerai sumaigome, išmasažuojame mėsą.
Supilame pomidorų sultis, išmaišome ir paliekame vėsioje vietoje bent 12 valandų. Vėliau maudami ant iešmo nuimame svogūnus, kad nepridegtu.
Šašlykai gaunasi ypatingai sultingi ir skanūs. Skaniausia patiekti su lavašu ir marinuotais svogūnais.
Skanaus !!!
Dainius B.
Dėkojame Dainiui už receptą! Kviečiame dalintis ir Jus!