„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Paprastas triukas padės išsirinkti tobulai prinokusį avokadą

Sakykite, kaip dažnai įsigyjate neprinokusį avokadą? Dažniausiai jie būna kieti arba pernokę, pernelyg minkšti, kad sužadintų mūsų skonio receptorius.
Avokadas
Avokadas / Fotolia nuotr.

Rinkdamiesi mes vaisius maigome, bandome įžvelgti, kuris būtų gardžiausias ir netektų laukti dar kelių savaičių iki kol avokadai prinoks. 

Šiame „Buzfeed“ filmuke pamatysite, kaip atskirti tą avokadą, kurį galime pavadinti tobulai prinokusiu ir tinkančiu įvairiems patiekalams. 

Taip pat skaitykite: Jei kasdien valgytumėte avokadų, kaip tai paveiktų jūsų sveikatą

Vos trys atspalviai ir viskas aišku: ten, kur yra stiebelio vieta, reikia atkreipti dėmesį, kokia spalva vyrauja. Žalia išduoda, kad vaisius dar neprinokęs, ruda, jog pernokęs, na o gelsvi tonai patys gardžiausi – avokadas turėtų būti kaip tik. Išmėginkite šį būdą ir jūs!

VIDEO: Kaip išsirinkti prinokusį avokadą?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs