Ingredientai:
- 1 kamambero sūris;
- 2-3 česnako skiltelės, perpjautos pusiau;
- žiupsnis mėgstamų prieskoninių žolelių;
- šlakelis alyvuogių aliejaus;
- prancūziško batono, patiekimui;
- mėgstamos saldžios uogienės, patiekimui.
Gaminimas:
1. Viršutinę sūrio dalį atsargiai įpjaukite keliose vietose. Į įpjovas dėkite česnako gabalėlius, pagardinkite mėgstamomis prieskoninėmis žolelėmis.
2. Apšlakstykite aliejumi ir suvyniokite į foliją. Ant grotelių kepkite apie 15–20 minučių.
3. Keptą kamamberą patiekite su skurdintais prancūziško batono gabalėliais - ant jų ir tepkite dar karštą sūrį. Šalia labai tinka saldi juodųjų serbentų ar agrastų uogienė.