Reikės:
- 1 kg vištienos blauzdelių;
- 1 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus;
- 2 a.š. ciberžolės;
- 2 a.š. paprikos miltelių;
- 2 a.š. čiobrelių;
- 1 a.š. druskos;
- 0,5 a.š. juodųjų pipirų;
- 0,5 a.š. imbiero (malto);
- 0,5 a.š. kalendros (maltos);
- 0,5 a.š. gvazdikėlių (maltų).
Gaminimas:
Visus prieskonius sumaišome su aliejumi.
Gauta mase labai gerai įtriname blauzdeles.
Įkaitiname grilį arba orkaitę iki 180 laipsnių ir kepame apie 40 minučių. Viduryje kepimo būtina pavartyti, kad mėsa būtų vienodai sultinga.
Iškepus, valgome su mėgstamomis salotomis.
Skanaus!
Daugiau sveikų receptų ieškokite sulieknėk.lt.