Jo Harrington net nėra profesionali šefė, jos pagrindinis darbas susijęs su visai kita sritimi, tačiau mergina labai mėgsta kepti pyragus ir kartą nutarė iškepti tikrai tobulą: trapų, bet ne per daug, puikiai subalansuoto skonio, na ir, žinoma, gražų.
Prieš kurį laiką metusi sau tokį iššūkį, londonietė dabar kas savaitę iškepa po tris pyragus ir visų jų nuotraukas skelbia savo Instagram paskyroje, taip pradžiugindama dešimtis tūkstančių sekėjų. Trapios tešlos pyragai, kurie dažniausiai įdaromi įvairiausiais vaisiais bei uogomis, būna pačių įvairiausių formų, išradingai dekoruoti, kai kuriuos jų puošia šmaikščios replikos ar juokingos figūrėlės.
Tiesą sakant, jau dabar kiekvienas pyragas atrodo tobulas, tačiau panašu, iššūkį sau metusi kepėja kol kas pasiryžusi nesustoti. Sekėjams dėl to tik geriau, smagu grožėtis Jo Harrington kūriniais ir semtis idėjų!