„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Patiekalai su kiaušiniais: pica, salotos, įdarytos bulvės

Išvirti ar iškepti kiaušinį taip, kaip norite, irgi reikia meistrystės. Mes siūlome receptų, kurie tiks ir pradinukams virtuvėje, ir pažengusiems. Skanaus.
Pica su kiaušiniais ir žirneliais
Pica su kiaušiniais ir žirneliais / Fotolia nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ruošiame kiaušinius: genialios gudrybės, kurios palengvins jūsų rytą

Kiaušinių pyragas su kumpiu
Receptas: Kiaušinių pyragas su kumpiu
5 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.9 / 20
Receptas
Ingredientai
Trapi tešla 400.00 g
Sviestas: 1.00 valg. š. (minkšto)
Kumpis: 150.00 g (griežinėliais supjaustyto virto kiaulienos)
Kiaušiniai: 6.00 vnt.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (maltų)
Kiaušinių prieskoniai (geriau be druskos ir skonio stipriklių) 1.00 žiupsnelis
Kaip gaminti

1. Iškočiota tešla išklokite riebalais pateptą kepimo formą taip, kad papločio kraštai būtų pakilę. Suformuokite dar vieną apskritą paplotį pyrago viršui uždengti.

2. Tešlą aptepkite sviestu, ant viršaus uždėkite kumpio griežinėlių.

3. Ant kumpio po vieną muškite kiaušinius (pasistenkite, kad tryniai išliktų sveiki). Kiaušinius apibarstykite druska, pipirais ir gausiai – kiaušinių prieskoniais. Ant jų atsargiai sudėkite likusius kumpio griežinėlius.

4. Viršų uždenkite trapios tešlos papločiu. Kepkite 200ºC orkaitėje 20 – 30 min.

Suskleisti
Karališka kiaušinienė su voveraitėmis
Receptas: Karališka kiaušinienė su voveraitėmis
3 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.9 / 83
Receptas
Ingredientai
Kiaušiniai: 4.00 vnt.
Grietinėlė: 100.00 ml
Grybai: 500.00 g (0.5 l - voveraičių)
Svogūnai: 1.00 vnt. (didelis)
Česnakai: 2.00 skiltelės
Sūris: 1.00 st. (0,5 - tarkuoto, brandinto)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (maltų - pagal skonį)
Sviestas: 3.00 valg. š.
Petražolės: 1.00 vnt. (ryšulėlis)
Kaip gaminti
  1. Svogūną nulupkite, sukapokite, pakepkite svieste, kol dailiai pagels ir suminkštės. 
  2. Voveraites nuvalykite, nuplaukite, nusausinkite. Jeigu yra didesnių, jas perpjaukite per pusę.
  3. Grybus suberkite į keptuvę su svogūnais ir česnakais. Kiaušinius įmuškite į plakimo dubenį, ten pat supilkite grietinėlę, įspauskite česnako skilteles, suberkite sukapotas petražoles, pagal skonį berkite druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų.
  4. Viską labai gerai išplakite šluotele arba elektriniu plakikliu.
  5. Kiaušinių plakinį pilkite į keptuvę ant voveraičių ir vis pamaišydama kepkite, kol kiaušiniai sukietės.
  6. Tuomet ant viršaus užberkite sūrio, palaukite, kol išsilydys, viską dar kartą gerai išmaišykite ir iš karto patiekite.
  7. Gardu valgyti su sviestu aptepta skrudintos itališkos duonos riekele.
Suskleisti
Įdaryti kiaušiniai
Receptas: Įdaryti kiaušiniai
4 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.4 / 215
Receptas
Ingredientai
Kiaušiniai: 4.00 vnt. (kietai virti)
Lašiša: 150.00 g (šaltai rūkytos)
Svogūnai: 1.00 vnt. (nedidelis)
Salierai: 50.00 g (šaknies)
Morkos: 1.00 vnt.
Sviestas: 1.00 valg. š.
Citrinos: 1.00 vnt. (šaukštas citrinos sulčių ir žiupsnelis tarkuotos citrinos žievelės)
Majonezas: 2.00 valg. š.
Jogurtas: 2.00 valg. š. (natūralaus)
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Kaip gaminti

1. Nuluptus svogūnus smulkiai supjaustykite. Nuo morkos ir saliero nulupkite žievę ir sutarkuokite šiaudeliais. Keptuvėje įkaitinkite sviestą, suberkite smulkintus svogūnus, morkas ir salierus. Keletą minučių patroškinkite, kol pagels.

2. Kietai virtus kiaušinius perpjaukite perpus išilgai, išimkite trynius. Sutrinkite trynius šakute. Smulkiais gabalėliais supjaustykite rūkytą lašišą. Suberkite į atvėsusias troškintas daržoves. Pagardinkite druska, prieskoniais.

3. Jogurtą sumaišykite su majonezu citrinos sultimis ir tarkuota citrinos žievele. Sukrėskite į  įdaro masę ir dar kartą viską išmaišykite.

4. Įdarą sudėkite į virto kiaušinio baltymo puseles. Papuoškite žalumynais.

Suskleisti
Porų, obuolių ir kiaušinių salotos
Receptas: Porų, obuolių ir kiaušinių salotos
4 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.4 / 102
Receptas
Ingredientai
Sūris: 200.00 g (fermentinio)
Obuoliai: 3.00 vnt.
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Porai: 1.00 vnt.
Majonezas: 4.00 valg. š. (pagal skonį)
Kaip gaminti

1. Išvirkite, atvėsinkite ir susmulkinkite kiaušinius.

2. Sutarkuokite sūrį ir obuolius, supjaustykite porą ir viską sumaišykite su kiaušiniais.

3. Graikinius riešutus šiek tiek pasmulkinkite ir suberkite į beveik jau paruoštas salotas.

4. Įdėkite pagal skonį majonezo ir viską gerai sumaišykite.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Suskleisti
Kiaušiniais įdarytos orkaitėje keptos bulvės
Receptas: Kiaušiniais įdarytos orkaitėje keptos bulvės
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.6 / 22
Receptas
Ingredientai
Bulvės: 4.00 vnt. (didelės)
Svogūnai: 1.00 vnt. (nedidelis)
Špinatai: 50.00 g
Kiauliena: 4.00 vnt. (gabalėliai šaltai rūkytos šoninės)
Sūris: 4.00 sauja (tarkuotas fermentinis)
Kiaušiniai: 8.00 vnt. (maži)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti, pagal skonį)
Aliejus: 1.00 arbat. š.
Petražolės: 1.00 vnt. (šakelė šviežių)
Kaip gaminti

1. Bulves gerai nuplaukite ir nusausinkite. Galite nuskusti, o jei naudojate šviežias, galite virti ir su odelėmis. Sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite, kol išvirs. Patikrinti, ar išvirė, galite peiliu ar šakute: jei peilis sminga į bulvę lengvai, vadinasi, jos jau išvirusios. Nuimkite puodą nuo ugnies, nupilkite vandenį. Tuomet iškart puodą su bulvėmis porai sekundžių vėl padėkite ant ugnies ir „nugarinkite“ jas, kad nebūtų pernelyg drėgnos. Bulves iš puodo dėkite ant lėkštės ir atvėsinkite.

2. Įkaitinkite orkaitę iki 180 ˚C temperatūros. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.

3. Perpjaukite bulves išilgai per pusę į dvi dalis ir išskobkite jų vidų taip, kad turėtumėte stabiliai ant pagrindo stovintį bulvinį „dubenėlį“. Aptepkite išskobtas bulves trupučiu aliejaus.

4. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir pakepinkite svogūną, kol suminkštės. Sudėkite špinatų lapus ir pakepinkite dar minutę. Išimkite iš keptuvės ir atvėsinkite. Sumaišykite su gabalėliais pjaustyta šonine, pagardinkite druska ir pipirais. Paruoštą daržovių masę paskirstykite į bulvių dubenėlius. Apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir ant viršaus įmuškite po kiaušinį. Kiaušinius apibarstykite dar žiupsneliu druskos ir pipirų.

5. Perkelkite bulvių dubenėlius ant kepimo skardos ir apie 20–30 min. kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol kiaušinis bus norimos konsistencijos.

6. Išimkite iškepusias bulves iš orkaitės, apibarstykite kapotomis petražolėmis ir nedelsiant patiekite. Skanaus!

Receptas Astos Černės

Plačiau skaitykite: „VELYKŲ BELAUKIANT: Kiaušiniai kitaip“

Suskleisti
Virti kiaušiniai be lukšto
Receptas: Virti kiaušiniai be lukšto
2 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.7 / 64
Receptas
Ingredientai
Kiaušiniai: 4.00 vnt.
Pomidorai: 2.00 vnt.
Sviestas: 2.00 valg. š.
Prieskoniniai žalumynai: 2.00 valg. š. (mėgstamų -svogūnų, petražolių)
Kaip gaminti
  1. Atsiplėškite maistinės plėvelės kvadratą ir ją įtieskite į puodelį/plastikinį indelį/dubenėlį...
  2. Užberkite smulkintų žalumynų/svogūniukų...
  3. Užvirkite didesnį puodą su vandeniu. Vandens turėtų būti apie 5 cm aukščio, kad nepasidėtų verdami kiaušiniai ant dugno...
  4. Uždėkite po gabalytį sviesto į dubenėlius su plėvele, arba šiek tiek kokoso aliejaus (nebūtinai; viskas pavyko ir be to). Įkulkite po kiaušinį į plėvele išklotus dubenėlius, plėvelės kraštus suimkite ir suriškite siūlu, ar tiesiog gerai užsukite...
  5. Į užvirusį vandenį puode dėkite plėvele susuktus lauknešėlius taip, kad dangčiu prispaustumėte lauknešėlių galus, ir jie laikytųsi bei taip virtų...
  6. Virkite apie 10-12 minučių, arba kol pabals baltymas. Nepervirkite.
  7. Sugriebkite lauknešėlių kraštelius ir atidenkite puodo dangtį. Lauknešėlius atidarykite ir kiaušinius išverskite ant špinatų lapų, ant žalių salotų lapų ar ant apskrudintais krašteliais juodos duonos riekės... Pabarstykite druska ar pipiriukais... 

Receptas iš tinklaraščio KEISTAI PAPRASTA

Suskleisti
Įdaryti kiaušiniai
Receptas: Įdaryti kiaušiniai
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.3 / 64
Receptas
Ingredientai
Kiaušiniai: 9.00 vnt.
Graikiniai riešutai: 2.00 valg. š. (susmulkintų)
Sviestas: 1.00 valg. š.
Svogūnų laiškai: 50.00 g (pluoštelis)
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Kaip gaminti

1. 8 kiaušinius išvirkite kietai. Šiek tiek praaušusius su visu lukštu perpjaukite per pusę. Šaukšteliu išskobkite minkštimą ir smulkiai sukapokite arba sumalkite mėsmale.

2. Kiaušinių masę, riešutus, sviestą, smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus sumaišykite su žaliu kiaušiniu, pasūdykite, pagardinkite pipirais.

3. Lukštų puseles pripildykite paruošto įdaro, sudėkite į skardą (perpjautąja puse į apačią) ir iškepti orkaitėje. Galima kepti keptuvėje su trupučiu sviesto.

4. Kiaušiniai skanūs ir karšti, ir šalti. Prie jų tinka ryžių košė ir morkų salotos.  

Patarimas. Nelengva perpjauti virtus kiaušinius su lukštais. Lygiausias pjūvis išeina pjaunant peiliu dantytais ašmenimis.

Suskleisti
Ispaniškas omletas
Receptas: Ispaniškas omletas
4 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.5 / 45
Receptas
Ingredientai
Kiaušiniai: 5.00 vnt.
Bulvės: 6.00 vnt. (šviežios)
Sūris: 100.00 g (brandinto)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (šviežiai maltų)
Alyvų aliejus 1.00 arbat. š.
Petražolės: 50.00 g (nebūtinai)
Svogūnų laiškai: 50.00 g (nebūtinai)
Kaip gaminti

1. Bulves švariai nuplaukite, suberkite į verdantį vandenį ir virkite su odele.

2. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį alyvų aliejaus ir jame apkepinkite svogūną. Virtas bulves supjaustykite riekelėmis, sudėkite į keptuvę ir taip pat šiek tiek apkepkite.

3. Į dubenį įmuškite kiaušinius, pasūdykite, pagardinkite pipirais. Gerai išplakite iki vientisos masės. Supilkitę šią kiaušinių masę į keptuvę (kiaušiniai turėtų tolygiai pasiskirstyti po keptuvę ir viską apsemti).

4. Kepkite omletą ant silpnos ugnies. Kai bus beveik iškepęs, užtarkuokite sūrio, apibarstykite smulkintomis petražolėmis bei svogūnų laiškais. Patroškinkite, kol sūris išsilydys.

5. Karštas omletas skaniausias su šviežiomis daržovėmis, ypač pomidorais.  

Suskleisti
Pievagrybiai įdaryti kiaušiniais
Receptas: Kiaušiniais įdaryti pievagrybiai
4 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.2 / 18
Receptas
Ingredientai
Pievagrybiai: 8.00 vnt.
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (maltų)
Kaip gaminti

1. Pievagrybiams nupjaukite kotukus. Kiaušinius suplakite su pjaustytais svogūnų laiškais, įdėkite druskos, pipirų.

2. Į apverstų pievagrybių kepurėles dėkite plaktų kiaušinių plakinio ir kepkite 15 minučių 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Suskleisti
Džeimso Bondo kiaušinienė
Receptas: Džeimso Bondo kiaušinienė
4 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
3.3 / 35
Receptas
Ingredientai
Kiaušiniai: 12.00 vnt.
Sviestas: 150.00 g
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (maltų)
Kaip gaminti

1. Dubenėlyje gerai suplakite kiaušinius, įberkite prieskonių.

2. Nedidelėje keptuvėje ištirpinkite 120 g sviesto ir supilkite kiaušinius.

3. Kiaušinienę nuolat maišykite, o prieš pat kepimo pabaigą supjaustykite likusį sviestą ir, viską kaitindami, darsyk švelniai paplakite. Užbarstykite žalumynų.

P. S. Jei norite pusryčiauti kaip Džeimsas Bondas, dar prireiks varinių lėkščių, rausvojo šampano briuto ir tylios muzikos.

Plačiau skaitykite: Džeimso Bondo valgiaraščio ypatumai

Suskleisti
Sūrio ir kiaušinių salotos
Receptas: Sūrio ir kiaušinių salotos
3 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
4.0 / 9
Receptas
Ingredientai
Salotos: 300.00 g (įvairios)
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Česnakai: 2.00 skiltelės (užpilui)
Citrinos: 1.00 vnt. (griežinėlis - užpilui)
Aliejus: 4.00 valg. š. (užpilui)
Garstyčios: 1.00 arbat. š. (užpilui)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Kaip gaminti
  1. Salotas nuplaukite, nusausinkite, išdėliokite lėkštėse.
  2. Mėlynųjų pelėsių sūrį supjaustykite kubeliais, berkite ant salotų.
  3. Kiekvieną kiaušinį atsargiai, kad baltymas nesusimaišytų su tryniu, išleiskite į puodelius. Po vieną supilkite į verdantį ir šlakeliu acto parūgštintą vandenį ir virkite ne ilgiau nei 4 min., kad sutrauktų baltymą, o trynys liktų poskystis. Išgriebtus kiaušinius atvėsinkite, po vieną sudėkite ant salotų, gausiai užberkite šviežiai maltų pipirų.
  4. Elektriniu plakikliu iki vientisos masės suplakite smulkinto česnako skilteles, griežinėlį citrinos su žievele, garstyčias ir aliejų. Paruoštą padažą užpilkite ant salotų.
Suskleisti
Sūrio ir kiaušinių mišrainė
Receptas: Sūrio ir kiaušinių mišrainė
3 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.2 / 67
Receptas
Ingredientai
Kiaušiniai: 5.00 vnt. (virti)
Kumpis: 200.00 g (rūkytas)
Sūris: 200.00 g (brandintas)
Majonezas: 4.00 valg. š.
Prieskoniai (mėgstami) 1.00 žiupsnelis
Porai: 100.00 g (baltoji poro dalis)
Kaip gaminti

1. Virtus kiaušinius ir rūkytą kumpį supjaustykite kubeliais. Sūrį sutarkuokite. Porą susmulkinkite.

2. Viską sumaišykite su majonezu ir pagardinkite prieskoniais.

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Suskleisti
Pica su kiaušiniais ir žirneliais
Receptas: Pica su kiaušiniais ir žirneliais
3 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
3.8 / 22
Receptas
Ingredientai
Mielės: 2.00 arbat. š. (sausų - tešlai)
Vanduo: 375.00 ml (tešlai)
Miltai: 600.00 g (tešlai)
Alyvuogių aliejus: 60.00 ml (tešlai)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį - tešlai)
Cukrus: 1.00 žiupsnelis (tešlai)
Pomidorų pasta: (natūralios - įdarui) 100.00 ml
Rūkyta šoninė: (plonos juostelės - įdarui) 6.00 riekės
Špinatai: 1.00 sauja (įdarui)
Kiaušiniai: 4.00 vnt. (įdarui)
Šaldyti žirneliai: 240.00 g (arba šviežių - įdarui)
Gražgarstės: 1.00 sauja (įdarui)
Raudonėliai: 1.00 žiupsnelis (džiovinti, pagal skonį - įdarui)
Kaip gaminti

1. Į dubenį suberkite mieles, cukrų, supilkite vandenį, viską gerai išmaišykite ir palaukite, kol mielės suputos.

2. Kitame dubenyje sumaišykite su druska persijotus miltus, druską, viduryje suformuokite duobutę, į ją supilkite mieles, aliejų ir užmaišykite tešlą. Ją dėkite ant miltais pabarstytos lentos ir minkykite apie 10 min. Dėkite ją į dubenį, uždenkite rankšluostėliu ir apie valandą palaikykite, kad tešla pakiltų.

3. Iš paruoštos tešlos ant miltais pabarstyto stalo iškočiokite didesnius picos lakštus ir aptepkite juos pomidorų pasta, užberkite raudonėlių. Šoninės juosteles pakepinkite keptuvėje, išdėliokite jas ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai, o keptuvėje likusiuose riebaluose trumpai pakaitinkite špinatus. 

4. Ant picų per vidurį krėskite špinatų ir dėkite po kelias šoninės juosteles, ant jų – po žalią kiaušinį. Picas kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Tiekite užbėrusi žalių žirnelių ir uždėjusi gražgarsčių lapelių.

Pagaminsite per 50 min. (neskaičiuojant tešlos kildymo laiko).

Suskleisti
Omletas su mėtomis
Receptas: Omletas su mėtomis
2 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
3.7 / 13
Receptas
Ingredientai
Kiaušiniai: 5.00 vnt.
Sūris: 50.00 g (fermentinis)
Mėtos: 1.00 valg. š.
Sviestas: 1.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Kaip gaminti

1. Į dubenį įmuškite kiaušinius ir išplakite iki putų. Suberkite smulkintas mėtas. Pagardinkite druska ir pipirais.

2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakaitinkite, kol suputos, tada supilkite plaktus kiaušinius, tolygiai paskirstykite judindami keptuvę. Kepkite ant vidutinės ugnies 3–4 minutes.

3. Per tą laiką sutarkuokite sūrį ir pabarstykite omletą. Kepkite dar 2–3 minutes, kol sūris išsilydys. Kilstelėję vieną keptuvės kraštą perlenkite omletą pusiau ir leiskite jam nuslysti į lėkštę. Padalykite pusiau ir dalį perdėkite į antrą lėkštę.

Knyga „30 minučių virtuvėje“
Knyga „30 minučių virtuvėje“

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Suskleisti
Šiek tiek įmantresnė kiaušinienė
Receptas: Šiek tiek įmantresnė kiaušinienė
2 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.5 / 62
Receptas
Ingredientai
Svogūnai: 1.00 vnt.
Česnakai: 5.00 skiltelės
Aliejus: 1.00 valg. š.
Pomidorai: 400.00 g (1 indelis (400 g) trintų konservuotų pomidorų be odelių)
Cukrus: 1.00 valg. š.
Balzaminis actas: 2.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Pipirai: 2.00 arbat. š. (1–2 šaukšteliai Kajeno pipirų)
Kiaušiniai: 4.00 vnt.
Ožkų pieno sūris: 150.00 g (arba fetos sūris)
Petražolės: 2.00 valg. š. (kapotos)
Kaip gaminti

1.Svogūną, česnako skilteles nulupkite, susmulkinkite ir apkepkite aliejuje. Sudėkite konservuotus pomidorus, cukrų, supilkite balzaminį actą.

2.Keptuvę uždenkite ir ant mažos ugnies troškinkite 8 minutes. Pagardinkite druska, Kajeno pipirais ir malta saldžiąja paprika.

3.Į pomidorų padažą keptuvėje įmuškite kiaušinius, uždenkite ir ant mažos ugnies kaitinkite 3 minutes, kol apkeps baltymai.

4.Ant iškeptos kiaušinienės patrupinkite sūrio ir pabarstykite petražolėmis.

Knygos "Sotūs pietūs" viršelis
Knygos "Sotūs pietūs" viršelis

Receptas iš knygos „Sotūs pietūs“,  kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Suskleisti

TAIP PAT SKAITYKITE: Kaip išvirti tobulą kiaušinį skystu tryniu?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs