Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 18

Patiekalas per 15 minučių: spagečiai su cukinijomis, bazilikais ir džiūvėsėliais

Kokia laimė yra pirmųjų šviežutėlių lietuviškų cukinijų derlius! Jaunutės cukinijos tiesiog pačios prašosi įmaišomos į pusrytinius blynus ar paskrudinamos ant griliaus grotelių! Tačiau jaunos cukinijos dar ir nuostabiai tinka vietoje tradicinės itališkos pastos: tereikia jas dantytu skustuku arba specialiu įrenginiu supjaustyti tarsi ilgus spagečius! Juk vasaros patiekalai privalo būti lengvi, žaismingi, spalvoti ir maistingi!
Spagečiai su cukinijomis, bazilikais ir džiūvėsėliais
Spagečiai su cukinijomis, bazilikais ir džiūvėsėliais / Nidos Degutienės nuotr.

Šiandien jums siūlau pasigaminti itin greitą ir paprastą cukinijų ir pastos patiekalą, pagardintą traškiais apkepintais džiūvėsėliais. Toks greitas valgis jau tapo mūsų šeimos šio sezono mėgiamiausiu – gaminu jį bent kartą per savaitę. 15 minučių – tik tiek tesugaišite jį pasigamindami!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?