Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paukštienos marinatas: tikrai skaniausias!

Norite minkščiausios ir gardžiausios paukštienos kąsnelių? Štai kokio marinato jums reikia.
Paukštienos marinatas
Paukštienos marinatas / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

50 ml obuolių acto,

2 valg. š. alyvuogių aliejaus,

4 valg. š. citrinų sulčių,

100 ml rudojo cukraus,

nubraukto šaukštelio druskos,

2 valg. š. rupiai maltų garstyčių,

2 skiltelių česnako,

žiupsnelio pipirų.

Kaip gaminti:

1. 50 ml obuolių acto sumaišykite su 2 šaukštais alyvuogių aliejaus ir 4 šaukštais citrinų sulčių, įmaišykite 100 ml rudojo cukraus, nubrauktą šaukštelį druskos ir 2 šaukštus rupiai maltų garstyčių, išspauskite 2 skilteles česnako, įberkite žiupsnelį pipirų.

2. Sudėkite paukštieną į maišelį, supilkite marinatą, užriškite, marinuokite 5–12 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai