Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Peri Peri“ – vieta, kurioje galima pažinti „gero maisto“ sąvoką

Ogmios mieste įsikūręs šeimos restoranas „Peri Peri“ daugeliui žinomas dėl gero maisto bei čia tvyrančios puikios atmosferos, priverčiančios sugrįžti dar ne kartą. Jį mėgsta visi – ir patys mažiausi, ir jau garbaus amžiaus sulaukę, ir čia pasimatymus skiriantys, ir tik greitai papietauti darbo metu užsukantys. Kokia to paslaptis?
„Peri peri“ maistas
„Peri peri“ maistas / Partnerio nuotr.
Temos: 2 Restoranas Pietūs

Restorano vadovė Margarita Dubickienė tikina, jog tai – meniu, kuris sukurtas taip, jog tiktų visiems, atlieptų pačius svarbiausius poreikius, o dar ir galėtų būti adaptuojamas, atsižvelgiant į pageidavimus.

Restoranas, kuriame norimą patiekalą atranda visi

Kiekvienas, atvykęs į „Peri Peri“, gali rinktis iš pirmųjų, pagrindinių bei papildomų patiekalų, pasimėgauti desertu, o savo lėkštę susikurti pagal individualius pageidavimus – restoranas kviečia prie ant griliaus keptos arba gruzdintos vištienos, marinuotos net 24 valandas, priderinti padažą ir garnyrą, tad problemų nekils net patiems išrankiausiems.

Partnerio nuotr./Dešrelės vaikams
Partnerio nuotr./Dešrelės vaikams

Nors restorano simboliu tapusi vištytė, rodos, simbolizuoja, kad meniu sudaro vien iš mėsos pagaminti patiekalai, neapsigaukite – čia apstu ir alternatyvų, skirtų vegetarams ar veganams. „Jų tarpe – Cezario salotos, kukurūzų burbuolės su degintu sviestu, kuskusas su daržovėmis, špinatais ir feta, žalieji žirneliai su mėta, humusas su traškiomis tortilijomis, česnakinės krevetės bei gausus garnyrų pasirinkimas, aprėpiantis viską nuo šviežių daržo salotų iki juodų pupų su chorizo, – pasakoja M.Dubickienė. Pasirinkimas toks platus, jog nevalgantys mėsos tikrai ras, kuo ją pakeisti.

Partnerio nuotr./Žalieji žirneliai su mėta
Partnerio nuotr./Žalieji žirneliai su mėta

„Pas mus viskas taip, kaip pas mamą namuose“, – tikina restorano vadovė. „Tai – vieta, kurioje maistas visuomet šviežias ir gaminamas tik su meile iš kasdien atvežamų produktų, mažieji turi savo žaidimų erdvę, į kurią kaskart nori sugrįžti, o augintiniai yra laukiami ir mylimi kiekvieno kolektyvo nario“, – pasakoja moteris. Anot jos, šeimoms bei didesnėms draugų kompanijoms skirta ir meniu opcija – „Combo šeimai“ – rinkinys, kuriame ir dideli, ir maži ras viską, ko reikia sotiems bei gardiems pietums ar vakarienei.

Į lėkštę galima dėtis tiek, kiek gali įveikti

„Peri Peri“ vilniečių tarpe mėgstamas ne tik dėl jaukios, žaismingos aplinkos bei skanaus maisto, bet ir dėl ypatingo dienos pietų pasiūlymo, idealiai tinkančio skubantiems. Šie yra patiekiami švediško stalo principu, o kiekvienas į savo lėkštę gali įsidėti tiek maisto, kiek mano, kad gali įveikti. Tiesa, svarbu paminėti, jog palikus šiek tiek patiekalo lėkštėje, teks paaukoti 2 eurus maisto stokojantiems vaikams.

Partnerio nuotr./Naminiai vištos kukuliai
Partnerio nuotr./Naminiai vištos kukuliai

„Tokį principą pasirinkome dėl to, jog daugelis klientų nori pavalgyti ne tik skaniai ir sočiai, bet ir greitai. Šiuo atveju laukti, kol patiekalas bus pagamintas – netenka, nes visi ingredientai jau yra paruošti, tad sutaupoma laiko. Per pietus visuomet siūlome rinktis iš trijų garnyrų, dviejų salotų bei dviejų mėsos rūšių. Taip pat, patiekiame ir sriubą“, – pasakoja M.Dubickienė ir priduria, jog kiekvienos dienos meniu yra skelbiamas restorano „Facebook“ paskyroje „PERI PERI restas“.

Partnerio nuotr./„Peri peri“ maistas
Partnerio nuotr./„Peri peri“ maistas

Pietų kaina priklauso nuo pasirenkamo komplekto:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento