„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
09 13

Pomidorų salotos su rytietiškais prieskoniais, feta ir granatų sėklomis

Kai Lietuvoje sunoksta pomidorai, retas kuris sugeba jais greitai pasisotinti! Visiškai neprieštaraučiau, jei šviežių pomidorų užkandžiai ir salotos ant stalo būtų ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei. Patiekalų su šviežiais pomidorais arsenalas – neišsemiamas, svarbu šaldytuve visada turėti šviežios mocarelos, fetos ir tyro alyvuogių aliejaus.
Pomidorų salotos su zaataru, feta ir granatų sėklomis
Pomidorų salotos su zaataru, feta ir granatų sėklomis / Nidos Degutienės nuotr.

Jei norėtumėte paįvairinti pomidorų salotų geografiją, kviečiu pasigaminti salotas, kurias specialiai Australijos kulinarinių madų sekėjams sukūrė čia itin mėgstamas šefas Yotam Ottolenghi. Tie, kurie susipažinę su „Ottolengiškais“ skoniais žino, jog gaminant pagal šio meistro receptus, patiekalai visuomet pavyksta ir gerokai sužavi savo paprastumu ir unikaliu skonių balansu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs