Pudingui reikės:
- 4 gerai prinokusių bananų,
- 5 valg. š. cukraus,
- 5 valg. š. sviesto,
- 2 kiaušinių,
- 1 valg. š. citrinos sulčių,
- 1 st. maltų džiūvėsėlių,
- 2 st. ananasų sulčių,
- truputis sviesto kepimo formai ištepti.
Gaminimas:
Kambario temperatūros sviestą išsukite su kiaušinių tryniais ir cukrumi.
Bananus nulupkite ir sutrinkite šakute. Sumaišykite juos su trynių mase.
Maišant į masę supilkite citrinų ir ananasų sultis.
Kiaušinių baltymus išplakite iki standumo ir pakaitomis su maltais džiūvėsėliais, nuolat atsargiai maišydami, sudėkite į bendrą masę.
Kepimo formą ištepkite sviestu, sukrėskite pudingo masę ir kepkite iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 min.
Patiekite karštą arba šaltą.
Skanaus!