Toli gražu! Šokoladas – gana kaprizingas produktas, kai kalba sukasi apie jo kaitinimą ir lydymą. O paversti jį skystu, tekančiu prireikia gana dažnai – tokio gali būti pilmama į tešlą ar nekeptą desertą, neretai jis tampa kitų desertų glajumi, jame pamirkomi cukatai, braškės, kiti vaisiai. O ką jau kalbėti apie tokį desertą, kaip šokolado fondiu. Tad ką vertėtų žinoti?
2022 01 30
Prireikė išlydyti šokoladą? Verta žinoti kelias svarbias taisykles
Kokybiškas šokoladas – nuostabus desertas be jokių papildomų priedų, tačiau jis dar ir svarbus daugybės skanėstų ingredientas. Ko gero, nesyk susidūrėte su receptu, kuriame paprasčiausiai nurodoma „išlydykite šokoladą“, tačiau jokių detalesnių instrukcijų nėra – tarsi tai būtų elementariausias veiksmas.
Pranešti klaidą
Sėkmingai išsiųsta
Dėkojame už praneštą klaidą