Kiekis: 4 porcijos
Kalorijos: 97 kcal
Paruošimo laikas: 40 min.
Ingredientai:
- Vapeur garuose ruoštos baltosios pupelės, 425 ml, 1 skardinė
- Morkos – 2 vnt.
- Saldūs raudoni pipirai – 1 vnt.
- Svogūnas – 1 vnt.
- Česnakai – 1 skiltelė
- Petražolės – 6 šakelės
- Mėtos – 2 šakelės
- Džiovintos slyvos – 15 vnt.
- Pomidorų pasta – 3 šaukštai
- Augalinis aliejus – 3 šaukštai
- Svogūno laiškai – 2 vnt.
- Druska – pagal skonį
- Pipirai – pagal skonį
Paruošimo būdas
- Morkas sutarkuokite, pipirus, svogūnus smulkiai supjaustykite ir troškinkite aliejuje 10-15 min.
- Perdėkite daržoves į puodą, sudėkite pupeles, įpilkite vandens 2 сm virš daržovių ir užvirinkite.
- Džiovintas slyvas užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite pastovėti 15-20 min. Supjaustykite pusiau, suberkite į sriubą kartu su pomidorų pasta, smulkiai pjaustytomis mėtomis, pavirkite dar 5 min.
- Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus, petražoles ir česnakus, prieš patiekdami viską suberkite į sriubą.