Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Pupelių sriuba su džiovintomis slyvomis

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Pupelių sriuba su džiovintomis slyvomis
Pupelių sriuba su džiovintomis slyvomis / Projekto partnerio nuotr.

Kiekis: 4 porcijos

Kalorijos: 97 kcal

Paruošimo laikas: 40 min.

Ingredientai:

  • Vapeur garuose ruoštos baltosios pupelės, 425 ml, 1 skardinė
  • Morkos – 2 vnt.
  • Saldūs raudoni pipirai – 1 vnt.
  • Svogūnas – 1 vnt.
  • Česnakai – 1 skiltelė
  • Petražolės – 6 šakelės
  • Mėtos – 2 šakelės
  • Džiovintos slyvos – 15 vnt.
  • Pomidorų pasta – 3 šaukštai
  • Augalinis aliejus – 3 šaukštai
  • Svogūno laiškai – 2 vnt.
  • Druska – pagal skonį
  • Pipirai – pagal skonį

Paruošimo būdas

  1. Morkas sutarkuokite, pipirus, svogūnus smulkiai supjaustykite ir troškinkite aliejuje 10-15 min.
  2. Perdėkite daržoves į puodą, sudėkite pupeles, įpilkite vandens 2 сm virš daržovių ir užvirinkite.
  3. Džiovintas slyvas užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite pastovėti 15-20 min. Supjaustykite pusiau, suberkite į sriubą kartu su pomidorų pasta, smulkiai pjaustytomis mėtomis, pavirkite dar 5 min.
  4. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus, petražoles ir česnakus, prieš patiekdami viską suberkite į sriubą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos