Purus ir drėgnas morkų pyragas: kiekvieno smaližiaus svajonė

Desertams atsispirti negalite, tačiau rūpinatės savo kūno linijomis? Prekybos tinklo „Maxima“ kulinarijos meistrai pranešime žiniasklaidai dalijasi receptu, skirtu kaip tik jums! Pasigaminkite šio puraus ir drėgno morkų pyrago ir jūsų diena kaip mat taps saldesnė.
Morkų pyragas
Morkų pyragas / Pranešimo aut. nuotr.

Ingredientai

  • 5 vnt. morkų;
  • 4 vnt. kiaušinių;
  • 150 g cukraus;
  • 120 g miltų;
  • 90 g sviesto;
  • 1 a. š. kepimo miltelių;
  • 0,2 g vanilės.

Kaip gaminti?

  1. Suplakite kiaušinius kartu su cukrumi.
  2. Morkas sutarkuokite smulkia trintuve, o sviestą ištirpinkite.
  3. Visus produktus suberkite į morkų masę, gerai išmaišykite ir supilkite į kepimo formą.
  4. Kepkite iki 50 minučių, iki 175 laipsnių kaitintoje orkaitėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų