Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Purus ir drėgnas morkų pyragas: kiekvieno smaližiaus svajonė

Desertams atsispirti negalite, tačiau rūpinatės savo kūno linijomis? Prekybos tinklo „Maxima“ kulinarijos meistrai pranešime žiniasklaidai dalijasi receptu, skirtu kaip tik jums! Pasigaminkite šio puraus ir drėgno morkų pyrago ir jūsų diena kaip mat taps saldesnė.
Morkų pyragas
Morkų pyragas / Pranešimo aut. nuotr.

Ingredientai

  • 5 vnt. morkų;
  • 4 vnt. kiaušinių;
  • 150 g cukraus;
  • 120 g miltų;
  • 90 g sviesto;
  • 1 a. š. kepimo miltelių;
  • 0,2 g vanilės.

Kaip gaminti?

  1. Suplakite kiaušinius kartu su cukrumi.
  2. Morkas sutarkuokite smulkia trintuve, o sviestą ištirpinkite.
  3. Visus produktus suberkite į morkų masę, gerai išmaišykite ir supilkite į kepimo formą.
  4. Kepkite iki 50 minučių, iki 175 laipsnių kaitintoje orkaitėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais