Purus ir drėgnas morkų pyragas: kiekvieno smaližiaus svajonė

Desertams atsispirti negalite, tačiau rūpinatės savo kūno linijomis? Prekybos tinklo „Maxima“ kulinarijos meistrai pranešime žiniasklaidai dalijasi receptu, skirtu kaip tik jums! Pasigaminkite šio puraus ir drėgno morkų pyrago ir jūsų diena kaip mat taps saldesnė.
Morkų pyragas
Morkų pyragas / Pranešimo aut. nuotr.

Ingredientai

  • 5 vnt. morkų;
  • 4 vnt. kiaušinių;
  • 150 g cukraus;
  • 120 g miltų;
  • 90 g sviesto;
  • 1 a. š. kepimo miltelių;
  • 0,2 g vanilės.

Kaip gaminti?

  1. Suplakite kiaušinius kartu su cukrumi.
  2. Morkas sutarkuokite smulkia trintuve, o sviestą ištirpinkite.
  3. Visus produktus suberkite į morkų masę, gerai išmaišykite ir supilkite į kepimo formą.
  4. Kepkite iki 50 minučių, iki 175 laipsnių kaitintoje orkaitėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas: spręsk ir laimėk elektrinį dantų šepetėlį sau!
„Moerie“ plaukų priežiūros priemonių veidu tapo K.Meschino: pamilau jas jau po pirmo galvos plovimo
Reklama
Jautienos troškiniai – tobulas maistas šaltajam sezonui: vos kelios taisyklės ir gaminsite lengva ranka
Reklama
5 Graikijos kurortai – ką rinktis: salas ar sostinę?