„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Pusryčiams – sveikuoliškas jogurto dubenėlis su netikėtais priedais

Joguras su uogomis, vaisiais, granola – gana dažnas pusryčių pasirinkimas, ypač mėgstamas tų, kas ryte valgo lengvai. Jei mėgstate jogurtą, tačiau norite jį papildyti šiuo tuo naujo, išbandykite paprastutį žemiau pateikiamą receptą.
Jogurto dubenėlis su priedais
Jogurto dubenėlis su priedais / Vida Press nuotr.

Ingredientai (2 asm.):

  • 2 stiklinės graikiško jogurto;
  • 1 bananas, supjaustytas griežinėliais;
  • 2 valg. šaukšt. glotnaus žemės riešutų „sviesto“;
  • 2 valg. šaukšt. maltų linų sėmenų;
  • 2 žiupsniai malto cinamono ar muskato riešuto.

Gaminimas:

1. Dėkite riešutų „sviestą“ į nedidelį dubenėlį, šį įdėkite į karšto vandens dubenį, o tuomet „sviestą“ gerai išsukite, kad taptų kuo skystesnis.

2. Į 2 dubenėlius dėkite po lygiai jogurto, išsklaidykite jį, tada klokite banano griežinėlius, šlakstykite riešutų sviestu, pabarstykite maltais linų sėmenimis ir cinamonu ar muskato riešutu. Viskas, galima skanauti!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“