Pusryčiams – sveikuoliškas jogurto dubenėlis su netikėtais priedais

Joguras su uogomis, vaisiais, granola – gana dažnas pusryčių pasirinkimas, ypač mėgstamas tų, kas ryte valgo lengvai. Jei mėgstate jogurtą, tačiau norite jį papildyti šiuo tuo naujo, išbandykite paprastutį žemiau pateikiamą receptą.
Jogurto dubenėlis su priedais
Jogurto dubenėlis su priedais / Vida Press nuotr.

Ingredientai (2 asm.):

  • 2 stiklinės graikiško jogurto;
  • 1 bananas, supjaustytas griežinėliais;
  • 2 valg. šaukšt. glotnaus žemės riešutų „sviesto“;
  • 2 valg. šaukšt. maltų linų sėmenų;
  • 2 žiupsniai malto cinamono ar muskato riešuto.

Gaminimas:

1. Dėkite riešutų „sviestą“ į nedidelį dubenėlį, šį įdėkite į karšto vandens dubenį, o tuomet „sviestą“ gerai išsukite, kad taptų kuo skystesnis.

2. Į 2 dubenėlius dėkite po lygiai jogurto, išsklaidykite jį, tada klokite banano griežinėlius, šlakstykite riešutų sviestu, pabarstykite maltais linų sėmenimis ir cinamonu ar muskato riešutu. Viskas, galima skanauti!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų