Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 03

Pušų spygliais gardinta paukštiena – ir namuose gimsta restorano jausmas

Vasarą geriausias laikas prisiruošti prieskoninių atsargų, tuomet kepiniai taps aromatingesni ir gardesni. Liepą pats metas pasirūpinti ir pušų spyglių druska. Ji pagaminama nesudėtingai, bet patiekalams suteikia išties ypatingą skonį. Vieną jų, obuolių sultyse keptą paukštieną, ir gardintą pušų spygliais, ir siūlome išmėginti.
Vištiena marinuota pušų spygliais
Vištiena marinuota pušų spygliais / Asmeninio arch.nuotr.

Jau išmėginę patikina, kad patiekalui spyglių druska suteikia ypatingo skonio ir aromato, o ir naudingų medžiagų juose apstu.

Patiekalui reikės:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas