Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Receptas Velykoms: „Cukrinio avinėlio“ lašiša per 20 minučių

Lašiša idealiai tinka šventiniams velykiniams pietums ar vakarienei. Tačiau kai už lango šviečia saulė ir norisi džiaugtis taip lauktu pavasariu, o ne stovėti prie puodų – tinklaraščio „Cukrinis avinėlis“ autorė Berta Garuckė dalinasi burnoje tirpstančios lašišos, pagardintos medumi ir citrinomis, receptu, kurį pagaminti užtruksite lygiai 20 minučių. Na, o geriausia žinia ta, kad nuo šiandien visose LIDL parduotuvėse kilogramas lašišos filė kainuoja vos 9,99 Eur!
Receptas Velykoms: „Cukrinio avinėlio” lašiša per 20 minučių
Receptas Velykoms: „Cukrinio avinėlio” lašiša per 20 minučių / Partnerio nuotr.

Lašiša su medumi ir citrinomis

Ingredientai:

  • 1 kg lašišos filė (pirkta LIDL);
  • 150 g medaus;
  • 1 žalioji citrina;
  • 1 geltonoji citrina;
  • Žiupsnis druskos / juodųjų pipirų.

Gaminimas:

1. Lašišos filė gausiai aptepkite medumi. Pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais.

2. Ant lašišos uždėkite žaliosios bei geltonosios citrinos griežinėlius.

Partnerio nuotr./Receptas Velykoms: „Cukrinio avinėlio” lašiša per 20 minučių
Partnerio nuotr./Receptas Velykoms: „Cukrinio avinėlio” lašiša per 20 minučių

3. Kepkite lašišą iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

4. Iškeptą lašišą patiekite su mėgstamu garnyru – žalumynais, kruopomis.

Partnerio nuotr./Receptas Velykoms: „Cukrinio avinėlio” lašiša per 20 minučių
Partnerio nuotr./Receptas Velykoms: „Cukrinio avinėlio” lašiša per 20 minučių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs