Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Restoraną būsimame viešbutyje Vilniuje atidarys pasaulinė gastronomijos žvaigždė

Lietuviams su nekantrumu laukiant, kada gi nors vienas restoranas mūsų šalyje pelnys pirmąjį „Michelin“ įvertinimą, visai gali būti, jog nuo kitų metų šansai dar labiau išaugs. Šią savaitę pasirašyta sutartis, kuria pradedamas dar tik įrengiamo viešbučio „Pacai“ bendradarbiavimas su visame pasaulyje žinoma restoranų grupe „Nordic Food Republic“.
Clausas Mayeris
Clausas Mayeris / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Vienas iš šios grupės partnerių yra tarptautiniu mastu pripažintas restoranų verslo ir maisto ekspertas Clausas Meyeris, prisidėjęs prie net kelių „Michelin“ žvaigždutėmis apdovanotų restoranų įsteigimo: „Noma“ ir „Studio“ Kopenhagoje bei „Agern“ Niujorke.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Bendradarbiavimo sutarties tarp „Pacų“ viešbučio bei „Nordic Food Republic“ pasirašymas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Bendradarbiavimo sutarties tarp „Pacų“ viešbučio bei „Nordic Food Republic“ pasirašymas

„Nordic Food Republic“ gourmet restoraną, bistro ir barą atidarys šiuo metu dar tik įrengiamame viešbutyje „Pacai“, kuris atvers duris kitų metų pavasarį. Tai bus pirmasis „Design Hotels“ tinklo viešbutis Baltijos šalyse.

Kaip teigiama žiniasklaidai išplatintame pranešime, daugiau nei 300 viešbučių visame pasaulyje jungiantis tinklas tiek vietas, tiek partnerius renkasi itin atsakingai. „Pacai“ prisijungs prie urbanistinio tipo „Design Hotels“ viešbučių, kuriuose pagrindinis dėmesys skiriamas išskirtinei pažinčiai su miestu, jo istorija, kultūra.

Viešbutis „Pacai“ veiks Vilniaus Senamiesčio širdyje, XVII a. Didžiojo etmono Mykolo Kazimiero Paco rūpesčiu Didžiojoje gatvėje pastatytuose istoriniuose baroko stiliaus rūmuose.

„Sieksime, kad viešbutyje „Pacai“ veiksiantis gourmet restoranas, bistro ir baras būtų ne tik draugiška, visiems atvira kokybiško laisvalaikio erdvė Vilniaus senamiesčio širdyje, bet ir traukos vieta atvykti ne tik iš kitų Lietuvos vietovių, bet ir iš kitų šalių. Tikime, kad globalios patirties turinčių partnerių dalyvavimas projekte sustiprins ne tik mūsų, bet ir Vilniaus pozicijas vis labiau populiarėjant gastronominiam turizmui“, – sutarties pasirašymo renginyje teigė būsimo viešbučio atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi