Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

„Rimti“ Oksanos vafliai: su varške, fermentiniu sūriu ir ciberžole

Ar vafliai gali būti tik saldžiamėgių patiekalas? Jokiu būdu ne. 15min skaitytoja Oksana dalinasi su mumis „rimtų“ vaflių receptu – kviečiame išmėginti!
Sūrio ir varškės vafliai
Sūrio ir varškės vafliai / Oksanos Misiukienės nuotr.

Vafliams reikės:

  • 100 g fermentinio sūrio,
  • 50 g miltų,
  • 40 g pilno grūdo miltų,
  • 100 g minkštos varškės,
  • 100 ml pieno,
  • 50 g tirpinto sviesto,
  • 1/2 a.š. kepimo miltelių,
  • Žiupsnio druskos,
  • Žiupsnio maltos ciberžolės.


Gaminimo eiga:


1. Sutarkuojame sūrį.
2. Miltus sumaišome su druska, ciberžole ir kepimo milteliais.
3. Lengvai išplakame kiaušinius. Pilame pieną, dedame varškę ir gerai išmaišome.
4. Beriame miltus ir išmaišome.
5. Į tešlą beriame sūrį ir išmaišome dar kartą.
6. Kepame gerai įkaitintoje vaflinėje iki gražios auksinės spalvos.

Dėkojame Oksanai už receptą!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas
Reklama
Jasonas Stathamas perima „World of Tanks“ tankų vado vaidmenį „Holiday Ops 2025“ renginyje
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos