10 18

Rudens TOP patiekalas: kepti moliūgai su avinžirniais ir dešrelėmis

Moliūgai visada madoje! Sakykit ką norit, tai tikri daržovių karaliai! Patiekalų iš moliūgų (kaip ir iš cukinijų) tikrai niekada nebus per daug, o ir nuo populiarumo pjedestalo nulipti jie tikrai nežada. Moliūgai yra vienos tų daržovių, kurios kepant karamelizuojasi ir saldėja, o tai suteikia patiekalams ypatingą skonį, jau nekalbant apie spalvą!
Kepti moliūgai su avinžirniais ir dešrelėmis
Kepti moliūgai su avinžirniais ir dešrelėmis / Nidos Degutienės nuotr.

Moliūgų, kaip žinia, yra visokių, skirtingiems patiekalams tinka vis kitokios jų rūšys. Vieni labiausiai tinka sriuboms, nes natūraliai sutirština masę, kiti idealūs kepimui, nes suminkštėja per protingą laiką ir gražiai karamelizuojasi. Taip pat yra tokių moliūgų, kuriuos smagu sutarkuoti ir kepti blynelius. O dar kitus iškepus šakute galima sukedenti tarsi makaronus...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis