Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
18:00

Rudens TOP patiekalas: kepti moliūgai su avinžirniais ir dešrelėmis

Moliūgai visada madoje! Sakykit ką norit, tai tikri daržovių karaliai! Patiekalų iš moliūgų (kaip ir iš cukinijų) tikrai niekada nebus per daug, o ir nuo populiarumo pjedestalo nulipti jie tikrai nežada. Moliūgai yra vienos tų daržovių, kurios kepant karamelizuojasi ir saldėja, o tai suteikia patiekalams ypatingą skonį, jau nekalbant apie spalvą!
Kepti moliūgai su avinžirniais ir dešrelėmis
Kepti moliūgai su avinžirniais ir dešrelėmis / Nidos Degutienės nuotr.

Moliūgų, kaip žinia, yra visokių, skirtingiems patiekalams tinka vis kitokios jų rūšys. Vieni labiausiai tinka sriuboms, nes natūraliai sutirština masę, kiti idealūs kepimui, nes suminkštėja per protingą laiką ir gražiai karamelizuojasi. Taip pat yra tokių moliūgų, kuriuos smagu sutarkuoti ir kepti blynelius. O dar kitus iškepus šakute galima sukedenti tarsi makaronus...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito