„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Laimos receptas: mūsų pamiršti, o senelių kasdien kepti ruginių miltų blynai

Ar kada ragavote ruginių miltų blynų? Jie paperka iš karto savo sodriu ir išraiškingu skoniu. O jei dar juos paraugintumėt, kaip darydavo mūsų močiutės... Šiandien siūlome išmėginti skaitytojos Laimos atsiųstą ypatingų blynų receptą.
Ruginiai blynai
Ruginiai blynai / Laimos Kulikajevienės nuotr.

Ruginių miltų blynams reikės:

  • 200 g ruginių miltų,
  • 1 valg. š. kvietinių miltų,
  • 1 kiaušinio,
  • 0,5 arb. š. druskos,
  • 1 valg. š. cukraus,
  • saujelės razinų,
  • 200 ml pieno.

Gaminimas:


Visus produktus, išskyrus razinas, išplakti iki vienalytės grietinės tirštumo masės. Pabaigoje suberti nuplautas razinas. Kepti keptuvėje su trupučiu aliejaus apie 2 minutes iš abiejų pusių. Patiekti su medumi.

Dėkojame Laimai K. už receptą! Kviečiame ir Jus dalyvauti konkurse ir laimėti gardžių „Piemenėlio“ produktų rinkinį!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs