Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ryžiai su kariu, grybais ir žaliaisiais žirneliais kokoso piene

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Ryžiai su kariu, grybais ir žaliaisiais žirneliais kokoso piene
Ryžiai su kariu, grybais ir žaliaisiais žirneliais kokoso piene / Projekto partnerio nuotr.

4 porcijoms reikės:

Ingredientai:

  • Ryžiai – 400g
  • Marinuoti pievagrybiai „Traditional“ – 1 skardinė
  • Kokosų pienas – 200ml
  • Karis – 4 a.š.
  • Kvietiniai miltai – 40g
  • Kalendra – 10 šakelių
  • Augalinis aliejus – 4 v.š.

Paruošimo būdas

  1. Išverdame ryžius pasūdytame vandenyje.
  2. Grybus supjaustome į 4 dalis, apkepiname su alyvuogių aliejumi maždaug 5 min., apibarstome miltais ir kаriu. Supilame kokoso pieną, užviriname ir paverdame 5 min.
  3. Sudedame šaldytus žaliuosius žirnelius, už 2-3 min. ryžius, išmaišome ir troškiname 5 min.
  4. Patiekiame, apibarstę smulkiai kapotomis blakinėmis kalendromis.

Rekomendacijos:

Kadangi kario prieskoniai yra kelių prieskonių mišinys, norint, kad patiekalas būtų įvairesnio skonio, galima įberti garstyčių grūdelių, kmynų, imbiero, cinamono (tiems, kuriems patinka stiprūs aromatai), pankolio, gvazdikėlių, česnakų, bazilikų - priklausomai nuo asmeninių pomėgių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas