Ryžiai su kariu, grybais ir žaliaisiais žirneliais kokoso piene

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Ryžiai su kariu, grybais ir žaliaisiais žirneliais kokoso piene
Ryžiai su kariu, grybais ir žaliaisiais žirneliais kokoso piene / Projekto partnerio nuotr.

4 porcijoms reikės:

Ingredientai:

  • Ryžiai – 400g
  • Marinuoti pievagrybiai „Traditional“ – 1 skardinė
  • Kokosų pienas – 200ml
  • Karis – 4 a.š.
  • Kvietiniai miltai – 40g
  • Kalendra – 10 šakelių
  • Augalinis aliejus – 4 v.š.

Paruošimo būdas

  1. Išverdame ryžius pasūdytame vandenyje.
  2. Grybus supjaustome į 4 dalis, apkepiname su alyvuogių aliejumi maždaug 5 min., apibarstome miltais ir kаriu. Supilame kokoso pieną, užviriname ir paverdame 5 min.
  3. Sudedame šaldytus žaliuosius žirnelius, už 2-3 min. ryžius, išmaišome ir troškiname 5 min.
  4. Patiekiame, apibarstę smulkiai kapotomis blakinėmis kalendromis.

Rekomendacijos:

Kadangi kario prieskoniai yra kelių prieskonių mišinys, norint, kad patiekalas būtų įvairesnio skonio, galima įberti garstyčių grūdelių, kmynų, imbiero, cinamono (tiems, kuriems patinka stiprūs aromatai), pankolio, gvazdikėlių, česnakų, bazilikų - priklausomai nuo asmeninių pomėgių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų