Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Salotos su tunais ir baltosiomis pupelėmis

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Salotos su tunais ir baltosiomis pupelėmis
Salotos su tunais ir baltosiomis pupelėmis / Projekto partnerio nuotr.

Kiekis: 4 porcijos

Kalorijos: 146 kcal

Paruošimo laikas: 20 min.

Ingredientai:

  • Tunas savo sultyse – 2 skardinės
  • Vapeur garuose ruoštos baltosios pupelės, 425 ml – 1/2 skardinės
  • Vyšniniai pomidorai – 20 vnt.
  • Romaninės salotos – 2 ryš.
  • Bulvės – 2 vnt.
  • Kaparėliai – 180 g
  • Grūdėtosios garstyčios – 2 šaukšteliai
  • Balzamiko actas – 2 šaukštai
  • Alyvuogių aliejus – 2 šaukštai
  • Druska – Pagal skonį
Projekto partnerio nuotr./Salotos su tunais ir baltosiomis pupelėmis
Projekto partnerio nuotr./Salotos su tunais ir baltosiomis pupelėmis

Paruošimo būdas

  1. Nulupkite bulves ir virkite, kol suminkštės. Leiskite atvėsti ir supjaustykite kiekvieną bulvę į 6-8 skilteles.
  2. Supjaustykite pomidorus, susmulkinkite tuną.
  3. Paruoškite padažą: sumaišykite alyvuogių aliejų, grūdėtąsias garstyčias ir tamsųjį balzamiko actą.
  4. Suplėšykite nuplautus ir nusausintus salotų lapus, sudėkite ant indo ar porcijinių lėkščių dugno. Vienu sluoksniu šalia vienas kito sudėkite bulvių skilteles, pridėkite pupeles, tuną, pomidorus ir kaparėlius.
  5. Truputį pasūdykite salotas ir užpilkite pikantišku padažu.

Rekomendacijos:

Sudėtingesnis variantas: pridėkite virto ir stambiai pjaustyto kietai virto kiaušinio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas