Šalta jogurto sriuba: tiks ir vėsią, ir karštą dieną

Šaltos sriubos – šiltojo sezono palydovės, o mes jau ir žengiame į pavasarį ir vasarą septynmyliais batais. Metas paįvairinti ir mūsų valgiaraštį.
Šalta jogurto sriuba
Šalta jogurto sriuba / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

0,5 l natūralaus jogurto,

100 ml šalto gazuoto mineralinio vandens,

maltų ciberžolių ant peilio galiuko (nepadauginkite, čia jos reikia tik švelniam skoniui suteikti),

3 trumpavaisių agurkai,

3–4 svogūnų laiškų,

šaukšto alyvuogių aliejaus,

druskos

Kaip gaminti:

1. Agurkus nulupkite, išimkite sėklas. Likusį minkštimą ir svogūnų laiškus sutrinkite trintuvu.

2. Jogurtą išplakite su gazuotu mineraliniu vandeniu, aliejumi ir maltomis ciberžolėmis.

3. Jogurtą sumaišykite su agurkų mase, pagal skonį įberkite druskos, supilstykite ir išsyk patiekite

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų