Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 13

Šašlykų kepimo gidas: 9 dažniausiai daromos klaidos

Norint iškepti skanų šašlyką, būtina kokybiška mėsa ir geras marinatas. Bet tai dar ne viskas – kepimo procese svarbu dar keli dalykai, jų nesilaikant galima sugadinant ir geriausią mėsą, ir marinatą.
Šašlykai
Šašlykai / 123RF.com nuotr.

Daugiau apie šašlykų kepimą

Štai devynios klaidos, kurias daro kone kiekvienas šašlykų mėgėjas.

Klaida Nr. 1: Tiesiai iš šaldytuvo

Kepdami šaltą mėsą prailginate kepimo laiką. Be to, kyla pavojus, kad kepama mėsa neiškeps tolygiai.

Prieš kepant reikia palaikyti kepamą maistą 30 minučių kambario temperatūroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs