REKOMENDUOJAME:
Produktai
200 g varškės, 3 kiaušiniai, 2 valg. š. miltų, 2 valg. š. sviesto, žiupsnelis druskos ir cinamono, pagal skonį cukraus.
Kaip gaminti
♦ Į varškę įmuškite tris kiaušinių trynius ir gerai išmaišykite, kad būtų visiškai vientisa masė. Tada berkite miltus, druską, cukrų, cinamomą ir dar kartą gerai išmaišykite.
♦ Baltymus išplakite iki standžių putų ir sukrėskite į varškės masę.
♦ Keptuvėje išlydykite sviestą, sukrėskite varškės masę ir ją išlyginkite per visą keptuvę (turėtų būti maždaug 1 cm storio blynas).
♦ Varškės omletą apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
♦ Supjaustykite gabalėliais (panašiai kaip picą). Tiekite su mėgstama uogiene, jogurto ar kitokiu desertiniu padažu.
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|