Ingredientai:
- Jautienos arba jaunų galvijų kepenėlės;
- 2-3 bulvės;
- 1 svogūnas;
- 2 nedideli marinuoti agurkai;
- grietinės;
- majonezo;
- 1/2 šaukštelio garstyčių;
- druskos;
- laiškinių svogūnų.
Gaminimas:
Kepenėles nuplaukite ir išvirkite, receptu dalinasi tvnet.lv. Svogūnus susmulkinkite. Apkepkite juos kartu su virtomis kepenėlėmis (įberkite druskos ir truputį maltų juodųjų pipirų). Supjaustykite agurkus. Išvirkite 2-3 bulves, atvėsinkite ir supjaustykite kubeliais. Kai viskas atvės, sumaišykite dubenyje, supilkite majonezą, grietinėlę, pusę šaukštelio garstyčių. Pabaigoje įberkite druskos pagal skonį. Skanaus.