08:30

Silkės kelionė per pasaulį: kaip ją valgo švedai, lenkai ir vokiečiai?

Silkė – viena iš universaliausių žuvų, mėgstama ir ruošiama įvairiais būdais visame pasaulyje. Kiekviena šalis turi savitas tradicijas, pritaikytas vietiniam skoniui, klimatui ir kultūrai. Pasidairėme, ką gi kaimynai daro kitaip?
Sumuštiniai su silke
Sumuštiniai su silke / Shutterstock nuotr.

Štai keletas būdų, kaip silkė ruošiama skirtingose šalyse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis