Kotletukams su grybų padažu reikės:
- 200 g maltos jautienos,
- šaukšto miltų,
- šlakelio pieno,
- 1 kiaušinio,
- druskos ir pipirų,
- 1 smulkinto svogūno,
- 100 ml „Piemenėlio Excellence“ grietinėlės,
- 2-3 šampinjonų.
Gaminimas:
Keptuvėje pakepiname susmulkintus svogūnus ir pievagrybius.
Maltą jautieną sumaišome su kiaušiniu, druska, pipirais, miltais ir pienu. Masę gerai išminkome, iš jos formuojame kotletukus ir dedame į keptuvę su apkepintais pievagrybiais.
Pilame grietinėlę ir troškiname iš abiejų pusių.
Kai grietinėlė nugaruoja, o kotletukai išsitroškina, galima sėsti prie stalo.
Patiekiame su šviežių agurkų riekelėmis.
Skanaus!