Skaniau nebūna: glazūruota lašiša su šilkiniais bulvinukais

Labai skanus patiekalas, kuris tiks ir Jūsų šventiniam stalui.? Greita, sotu ir skanu!
Glazūruota lašišos filė su „bulvinukais“
Glazūruota lašišos filė su „bulvinukais“ / „Aurimėlio virtuvės“ nuotr.
Temos: 2 Receptai Lašiša

Reikės:

  • Apie 1 kg lašišos filė be odos;
  • Druskos, mairūno, citrinpipirių;
  • BBQ granatų glazūros;
  • Sezamo sėklų.

Gaminimas:

Lašišos filė supjaustome į kepsnius (4-5vnt), pagardiname druska, citrinpipiriais, mairūnu. Dedame į kepimo indą ir kepame 170 laipsnių karščio orkaitėje apie 15min. Dar karštą lašišą paglazūruojame, pabarstome sezamo sėklomis.

Bulvinukams reikės:

  • 1 kg virtų ir maltų bulvių;
  • 60 g miltų;
  • 60 g krakmolo;
  • 1 kiaušinio;
  • Druskos.

Gaminimas:

Visus ingredientus sudedame į dubenį ir išminkome tešlą. 30min leidžiam pastovėti.

Tuomet ant miltais pabarstyto stalo kočiojame piršto storio dešreles, pjaustome nedideliais gabaliukais.

Puode užverdame pasūdytą vandenį, sudedame „bulvinukus“ ir verdame pora minučių nuo iškilimo į paviršių.

O paskui apmaišome su norimu padažu.

Skanaus Jums linki Aurimėlis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis