Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Sočios, bet neapsunkinančios avokadų, fetos ir tuno salotos

Vasaros pietums ar vakarienei galima nė negaminti karšto patiekalo – puikiai tiks sotesnės salotos. Šįsyk kviečiame pasigaminti tokias, kuriose dera avokado švelnumas, daržovių traškumas, o sotumo suteikia feta ir tunas. Nedvejokite ir išbandykite!
Avokado ir tuno mišrainė
Avokado ir tuno mišrainė / Vida Press nuotr.

Ingredientai:

  • 3 valg. šaukšt. alyvuogių aliejaus;
  • 2 valg. šaukšt. citrinos sulčių;
  • didelis žiupsnis druskos;
  • 2 avokadai, supjaustyti kubeliais (rinkitės sunokusius, bet dar tvirtus);
  • 1 skardinė konservuoto tuno aliejuje, nusunkto;
  • 1 gūžė romaninių salotų, nuplautų, nusausintų ir suplėšytų gabaliukais;
  • 2 agurkai;
  • 150 g fetos sūrio, stambiai sutrupinto;
  • saujelė migdolų plokštelių, pakepintų sausoje keptuvėje (nebūtinai);
  • saujelė Kalamatos alyvuogių be kauliukų;
  • ryšelis šviežių petražolių, stambiai sukapotų.

Gaminimas:

1. Dideliame dubenyje sumaišykite aliejų, citrinos sultis ir druską. Suberkite avokadų kubelius ir švelniai, jų nesutrindami, išmaišykite.

2. Į dubenį suberkite ir visus likusius ingredientus, darsyk išmaišykite ir iškart tiekite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Balsuokite už architektūriškai žaviausią miestą ir pasidalinkite jus įkvepiančiais pastatais
Reklama
Iš gyvenimo nuotykio sugrįžusi „Lidl“ vaikų komanda“ neslepia emocijų
Reklama
Jau liepos 17 d. Indrė Stonkuvienė kvies moteris susitikti ypatingame nemokamame renginyje
Reklama
Auga visiškai įrengto naujo būsto paklausa: kuo tai patrauklu?
Užsisakykite
15min naujienlaiškius