Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokoladinis varškės braunis, kuriuo mėgausitės be sąžinės graužaties

Dievinate braunį, bet ar bandėte receptą su varške? Pranešime žiniasklaidai juo dalinasi „Iki“ kulinarijos technologė Gailė Urbonavičiūtė.
Braunis
Braunis / Shutterstock nuotr.

Porcijos: 4

Gaminimo laikas: 30 min. (5 min. ruošti ir 25 min. kepti)

Reikės:

  • 180 g varškės,
  • 1 didelio kiaušinio,
  • 45 g kakavos miltelių,
  • 80 gramų rudojo cukraus,
  • ½ šaukštelio kepimo miltelių,
  • šiek tiek druskos,
  • ½ šaukštelio tirpios kavos (nebūtina),
  • šokolado gabalėlių (nebūtina).

Gaminame:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir išklokite skardą kepimo popieriumi.

  2. Į maišytuvą sudėkite visus ingredientus, išskyrus šokolado gabalėlius, ir maišykite, kol visi ingredientai susijungs į vientisą tešlą.

  3. Sudėkite tešlą į paruoštą skardą, o viršų pabarstykite šokolado gabalėliais. Kepkite orkaitėje apie 25 minutes. Prieš pjaustydami leiskite visiškai atvėsti kambario temperatūroje.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai