Viskas, ko jums reikės, vieno restesnio ingrediento ir spanguolių. Tad gal dar pats laikas pasirūpinti tuo iki švenčių?
Spanguolių kisieliui reikės:
- 2 šaukštų pernakt išbrinkintų balkšvojo gysločio luobelių (stiklinėje vandens);
- 200 g spanguolių;
- apie 750 ml vandens;
- 2 šaukštų medaus arba bet kokio Jūsų naudojamo saldiklio – agavų, klevų.
Paruošimo būdas:
Viską suplakti kokteilinėje ir viskas! Tiesa, vandens kiekį reikėtų reguliuoti pagal norimą tirštumą bei saldiklio kiekį pagal norimą saldumą.
Kviečiame ir jus dalyvauti kalėdinių receptų konkurse! Savo patiekalų receptus su nuotraukomis siųskite el. paštu konkursai@15min.lt iki gruodžio 22 d.
Trijų laimėtojų laukia puikūs „Santa Maria“ prieskonių rinkiniai!